Premijera novog filma „Ala je lep ovaj svet“ otvara 46. Festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji

Podeli:

Festival filmskog scenarija održaće se i ove godine u Vrnjačkoj Banji i to od 12. do 17. avgusta.

Čitava manifestacija počeće svečanim otvaranjem na Trgu kulture, koji je središnji deo banjske promenade, a nalazi se neposredno ispod obnovljenog amfiteatra koji nosi ime po slavnom glumcu Bati Stojkoviću.

Ovog avgusta na festivalu ćemo gledati ostvarenja: “Ala je lep ovaj svet”, “Toma”, “Zlatni dečko”, “Porno priča”, “Bilo jednom u Srbiji”, “Mrak” i mnoga druga.

Na otvaranju festivala na Trgu kulture simfonijski orkestar će svirati filmsku muziku, a na glavnoj bini biće premijerno prikazan film „Ala je lep ovaj svet“ koji je rađen u Blue butterfly produkciji, sa Andrijom Kuzmanovićem i Anđelkom Prpić u glavnim ulogama.

Ljubavnu komediju koja nas u bioskopima očekuje na jesen predvodi anđeo Ljubiša (koga tumači Nikola Pejaković), neafirmisani reditelj Bata (Andrija Kuzmanović) i Una (Anđelka Prpić), popularna i harizmatična TV voditeljka.

„Ala je lep ovaj svet“ će se dramaturški jako razlikovati od serije „Šetnje sa lavom“, a reditelj kaže da će film malo nadrealniji, komičniji zahvaljujući doprinosu Pejakovića.

Autorsku ekipu čine reditelj Filip Čolović, scenaristi Andrej Šepetkovski i Filip Čolović, direktor fotografije Saša Srećković dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Izvor: Kinopolis

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo