Srpski filmovi svake večeri tokom avgusta na televiziji Nova S

Podeli:

Srpski-filmovi-Nova-S

Srpski filmovi stižu na Nova S. Televizija Nova S odlučila je da poslednji mesec leta ove godine posveti srpskom filmu, pa ćemo tako u narednih mesec dana pogledati trideset i jedno ostvarenje iz naše kinematografije.

Srpski filmovi koji su na programu ove nedelje, ali i lista onih koje nikako ne smete propustiti

Dugi niz filmova započeće film „Branio sam Mladu Bosnu“ koji je na programu večeras u 22:45 i to odmah nakon nove epizode italijanske medicinske drame „Doktor“.

Srpski filmovi

Ove nedelje gledaćemo i filmove poput „Ničije dete“ u režiji Vuka Ršumovića (utorak u 22:40), a zatim i film „Šešir profesora Koste Vujića“ u režiji Zdravka Šotre (sreda u 22:45), „Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem“ u režiji Bojana Vuletića (četvrtak u 22:45), „Profesionalac“ u režiji Dušana Kovačevića (petak u 22:00), „Tito i ja“ (subota u 21:45) i Bitka na Neretvi (nedelja u 22:30). 

Svake večeri se zabavite uz najbolje domaće filmove 70ih, 80ih, 90ih i današnjice, prisetite se najsmešnijih ostvarenja domaće kinematografije, podsetite se filmova koje smo svi voleli ili jednostavno dajte sebi priliku da pogledate film koji nikada niste, a toliko ste želeli.

Najbolji domaći naslovi svakoga dana su na programu Nova S, a među filmovima koje ne smete propustiti su Profesionalac 5. avgusta, Tito i ja 6. avgusta, Kupi mi Eliota 9. avgusta, Balkan ekspres 12. avgusta, Lepa sela lepo gore 13. avgusta, Valter brani Sarajevo 14. avgusta, Munje! 19. avgusta.

Pored toga što emituje i podržava srpski film, Nova S i kompanija United Media u poslednji par godina pomogli su finansijski da se mnogi filmovi realizuju, poput filmova „Vikend sa ćaletom“ i „Aleksandar od Jugoslavije“. 

Ulaganja u domaće igrane sadržaje se nastavljaju, pa nas tako u narednom periodu očekuju nekoliko projekata iz originalne produkcije. United Media nastavlja uspešnu saradnju sa Draganom Bjelogrlićem, na projektima „Ja, Pink Panter“, televizijskoj seriji, te filmu „Lančana reakcija“ na kojima je potpisana kao producent. 

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis/SBB

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo