Ali Mekbil se vraća: Čuvena serija sa kraja devedesetih dobija nasatavak?

Podeli:

Čuvena dramedija iz devedesetih Ali Mekbil dobija nastavak. Ej-Bi-Si (ABC) mreža, u vlasništvu Diznija, je saopštila da je u preogovorima za nastavak ove serije.

Još uvek nisu poznati detalji o nastavku, kao ni to da li će se Kalista Flokhart (koja je i igrala naslovnu ulogu) vratiti u nastavku. U medije je dospela informacija da je glumici ponudjen honorar i da će pored glavne uloge biti i izvršni producent serije.

Ali Mekbil

Nova Ali Mekbil zapravo neće govoriti o Ali Mekbil?

Da, baš tako. Nastavak serije će pratiti novu devojku koja će svoju karijeru započeti u istoj advokatskoj firmi u kojoj radi Ali. Showrunner serije biće Karin Gits koja je već bila scenaristikinja popularnih serija poput Uvoda u anatomiju i Osvete, kao i showrunner prerano završene spaunice Our Kind of People. Još uvek nije poznato ni ko bi se od ostalih glumaca vratio u seriju, kao ni bilo koji drugi detalji o seriji.

Ali Mekbil (Ally McBeal) je nagrađivana američka TV serija koja se emitovala na FOX-u u periodu od 1997. do 2002. godine. Autor i izvršni producent serije je Dejvid E. Keli. Glavnu ulogu mladog advokata zaposlene u izmišljenoj bostonskoj advokatskoj firmi Kejdž, Fiš i saradnici tumači Kalista Flokhart. Serija prati i živote ostalih advokata čiji su životi i ljubavi ekscentrični, komični i dramatični. Tokom svog emitovanja serija je više puta bila nominovana za prestižnu nagradu Emi, kao i za Zlatni globus. Od toga je dobila dva Zlatna globusa za najbolju komičnu seriju, kao i nagradu Emi.

Svih pet sezona su trenutno dostupne na striming servisu Dizni Plus, dok Prva ima prava na TV prikazivanje kod nas i serija se do sada više puta emitovala na kanalima Prva Plus i Prva Life.

Zapratite nas na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo