Miloš Biković u do sada neviđenom izdanju: Glumac u seriji koja obiluje eksplicitnim scenama (18+)

Podeli:

Objavljen je prvi trejler za seriju „The Dolls“ (The Telki) u kojoj Miloš Biković i Paulina Andrejeva igraju u glavnim ulogama.

Serija je zasnovana na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva. Glavni junak je Moskovljanin Andrej Mirkin (Miloš Biković), predstavnik generacije dvadesetsedmogodišnjih stanovnika ruskih megalopolisa.

On u eri instant mesindžera, elektronskih cigareta i društvenih mreža vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama.

Radnja je smeštena u boemskim enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama, u kojima Mirkin traga za uspehom i zadovoljstvom ne razmišljajući o tome koliko je života slomio na putu.

Međutim, u jednom trenutku, sve oko njega počinje da se ruši i njegov se život pretvara u pakao jer će ovaj harizmatični cinik morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

U saopšenju za javnost stoji da je reč o ženskom trileru osvete u maniru Finčerovog ostvarenja „Iščezla“, a sudeći po trejleru serija će obilovati eksplicitnim i uznemirujućim scenama.

Pored toga što igra Miloš Biković, u seriji i glume Paulina Anrejeva, Ljubov Aksenova, Oksana Akinšina, Viktorija Tolstoganova i drugi. Režiju potpisuje Marija Agranovič. Premijera je zakazana za 24. februar.

Izvor: Kinopolis

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo