„Kuća zmaja“: Procurela poslednja epizoda, fanovi zgroženi finalom prve sezone

Podeli:

Na internetu procurelo finale prve sezone serije „Kuća zmaja“. Fanovi zgroženi epizodom!

Priča koja je oduševila celu planetu, one ljubitelje epske fantastike, posle devete epizode dobila je oštre kritike zbog scene koja je usledila na kraju pretposlednje epizode serije „Kuće zmaja„.

„Kuća zmaja“ već razočarala gledaoce?

Fanovi su besni zbog ovog postupka scenaristkinje, traže da joj se uruči otkaz i da se izbaci iz tima scenarista koji stoje iza ove serije. Scenario za tu scenu ali epizodu je, kažu, u rangu sa osmom sezonom serije „Igra prestola“. – Trebalo im je osam sezona da pokvare „Igru prestola“, a samo jedna na pokvare „Kuću zmaja“. – poručio je jedan fan putem Instagrama.

Ne želimo da vam spojlujemo finale, ali u poslednjoj epizodi mnoge stvari su fanove razbesnele. Počev od toga da neke stvari uopšte nisu bile prisutne u knjizi, odnosno izmenjene su.

Fanovi kažu da im najviše smeta što se scenaristi poigravaju sa karakterima likova, koji su jasno opisani u knjizi i nema uopšte potrebe da se njihove ličnosti menjaju. Da svemu tome nije kraj, govore i argumenti da se serija već nije držala nekih situacija iz knjige.

Kuća zmaja
U finalnoj epizodi serije „Kuća zmaja“ nije ni bilo pola glavnih likova!

Ljubitelji ovog serijala govore kako se i likovi menjaju iz epizode u epizodu, bez obzira što su knjizi opisani do detalja. U poslednjoj epizodi, kažu, mnogi negativci su se naprasno „podobrili“, a pozitvci su postali „manje dobri“. Sve u svemu, oni zaključuju da poslednja epizoda uopšte ne liči na finale sezone neke serije.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo