„Svi vole Raleta“: Stiže nova serija sa Andrijom Miloševićem, otkrivamo kada i gde!

Podeli:

Stiže nova serija „Svi vole Raleta“ sa Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi, otkrivamo kada i gde!

Iako se čitavih pet godina spekuliše o tome da ćemo dobiti domaću verziju popularne američke humorističke serije „Svi vole Rejmonda“, ona je konačno počeo da se snima kod nas. Kako je još tada najavljeno, glavnog junaka, simpatičnog i smotanog Rejmonda glumiće Andrija Milošević, a serija za sada nosi radni naziv „Svi vole Raleta“.

S obzirom na činjenicu da je reč o jednom od trenutno naših najboljih komičara, obožavaoci dobre komedije, ali i šašavog Rejmonda, verovatno bi se složiti da je Andrija pravi izbor za ovaj lik. Iza njega su, između ostalih, serije sličnog formata „Andrija i Anđelka“, „Slatke muke“ i „Mamini sinovi“, koje ni u svojim reprizama nisu dosadile televizijskim gledaocima.

Svi vole Raleta
® CBS Broadcasting Inc. and © CBS Corporation, All Rights Reserved

Koga ćemo gledati u seriji „Svi vole Raleta“

Pored Miloševića, među glavnim glumcima ovog sitkoma su Aleksandar Srećković Kubura, Branimir Brstina, Ljiljana Blagojević i Maša Dakić, koja živi u Americi i na srpsku scenu se vraća upravo ovom rolom.

Režiraće ga Ognjen Janković, čiju seriju „Zlatni dečko“ smo pratili na Superstar kanalu i Predrag Ličina, autor filma „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“. Specijalno za potrebe snimanja serije „Svi vole Raleta“, snimaće se u napravljenoj kući, snimanje će trajati četiri meseca i svaki od njih režiraće po osam nedelja. Prikazivanje serije planirano je dogodine na RTS.

Podsećanja radi, sitkom „Svi vole Rejmonda“ sa emitovanjem je počeo 13. maja 1996. godine i vrlo brzo postao je jedan od najpopularnijih sitkoma u celom svetu. Radnja serije odvija se na Long Ajlandu gde živi uspešni sportski novinar Rejmond Rej Baron sa svojom ženom Debrom i njihovom decom, ćerkom Ali i blizancima Majklom i Džefrijem.

Preko puta njih žive Rejevi roditelji Marija i Frank Baron. Oni se drže motoa „Moja kuća je i tvoja kuća“, pa stalno bez pitanja dolaze kod Reja i Debre. Rejev brat Robert je policajac koji se stalno useljava i iseljava iz roditeljskog doma. Ljubomoran je na Reja, jer njihovi roditelji više pažnje posvećuju Reju, ali i zbog njegove uspešne karijere.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Ivan Dinić/Nova S/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo