Hristina Popović u novoj ulozi: Glumica će voditi ovu dugo najavljivanu emisiju

Podeli:

Glumica Hristina Popović oprobala se u raznim ulogama, a sada će i u novoj ulozi, ulozi voditeljke dugo najavljivane emisije!

Hristina Popović u ulozi voditeljke svetskog formata!

Postoji situacija u kojoj se i te kako isplati biti najveći gubitnik, kada onaj ko najviše izgubi – najviše i dobije! 

Veliki svetski TV format „Najveći gubitnik“ uskoro stiže u Srbiju na televiziju Nova S, gde će gledaoci pratiti živote 16 ekstremno gojaznih osoba koje će se boriti za gubitak suvišnih kilograma i veliku novčanu nagradu koja na kraju puta čeka pobednika.

U potpunoj izolaciji, uz mnogo emocija – suza, smeha, straha i uzbuđenja, svako od njih će pomerati sopstvene granice izdržljivosti. Kroz tri meseca odbacivanja loših navika i neverovatnih transformacija, emisiju će voditi poznata glumica Hristina Popović.

Hristina Popović

Profesionalnu podršku takmičarima pružaće popularna lica poslednje sezone emisije „Survivor“ i zaljubljenici u fitnes – Maša Kuprešanin i pobednik sezone Stefan Nevistić. Ovaj dvojac će u ulozi trenera usmeravati učesnike do pobede, kroz edukaciju i niz izazova, zadataka i prepreka, pomažući im da preokrenu svoje živote iz korena. Njima će u ovom nesvakidašnjem izazovu takođe pomagati stručan tim lekara, nutricionista i psihologa.

Pri okretanju zdravim životnim navikama, takmičari će pokazati odlučnost, takmičarski duh, motivaciju i istrajnost, ali – koliko će izdržati i da li će im međusobna borba otežati put do pobede?

Emisija „Najveći gubitnik“ je već postala globalni fenomen. Prikazuje se u više od 200 zemalja sveta i do sada ju je gledalo više od 100 miliona ljudi. Kod nas će ovaj televizijski format biti pravo osveženje domaćeg šou programa, uz već poznate svetske formate koji se emituju na Nova S – kviz „Želite li da postanete Milioner“ koji se na male ekrane vratio nakon decenije pauze, emisija „Savršena večera“, bazirana na britanskoj licenci „Come Dine With Me“, kao i uzbudljivi „Survivor“ čije emitovanje nove sezone se očekuje u 2023. godini.

Televizija Nova S se u Srbiji može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Zapratite nas i na Instagramu: Kinopolis

Izvor: Nova S

Foto: Nova S/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo