RTS obustavlja pripreme za snimanje serije „Pupin“ o kojoj smo pisali dve godine ranije

Podeli:

Na seriju „Pupin“ moraćemo još da pričekamo jer RTS trenutno obustavlja pripreme za snimanje.

– „U svetlu novih saznanja koja se odnose na poslovanje „Atene” i Turističke organizacije Srbije, RTS je trenutno obustavio poslove na pripremi snimanja serije ‘Pupin’“- navodi služba za odnose s javnošću Radio-televizije Srbije.

O ovoj seriji pisali smo pre dve godine na našem Instagram profilu. Tada je planirano deset epizoda serije u režiji i po scenariju Danila Bećkovića. Ova informacija nije jedina koja je tada dospela u javnost, pa je tako najavljeno da će slavnog naučnika Mihajla Pupina igrati Dragan Mićanović, a njegovu majku Olimpijadu naša glumica Branka Katić. Tada je planirano da se snima u Beogradu i Vojvodini.

Pupin

Sveukupno do sada, pripreme za seriju traju pet godina. Za ovu godinu je odobren budžet za seriju od strane RTS, ali snimanja još uvek nisu počela. Telekom Srbija prihvatio je ponudu da bude koproducent na projektu, ali ugovor sa njim nije potpisan. Poznato je da je urednica serije Kristina Đuković, koja potpisuje scenario za seriju „Vera“ koja se početkom godine emitovala baš na RTS, kao i za film koji se krajem prošle godine pojavio u biskopima širom naše zemlje. Ona je pre toga radila na serijama „Klan“ i „Dinastija“, kao i na serijalu „Sudbine“ koji se pre deset godina premijerno emitovao na Happy televiziji.

Ostanite uz nas i saznajte najaktuelnije informacije u vezi ovog projekta.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Miša Obradović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo