„Džem od kavijara“ je stigao u bioskope: Bili smo na premijeri i prvi pogledali film

Podeli:

Film „Džem od kavijara“ stigao je u bioskope nakon što je u subotu, 29. oktobra od 20:30 premijerno prikazan u MTS Dvorani. Premijeri je sa velikim zadovoljstvom prisustvovala i ekipa portala Kinopolis, a osmesi na našim licima nakon projekcije bili su i više nego vidljivi.

O čemu se radi u filmu „Džem od kavijara“?

Gvozden (Igor Đorđević) je tipičan primer muškarca koji zahvaljujući ženama uživa privilegije koju mu život nije namenio, a on ih nije ni zaslužio. Svojom tajanstvenošću jednu ženu baca u očaj, dok drugu to potpuno oduševljava. Međutim, kako to uvek i biva, u njihove živote upliće se i treća osoba. Tada nastaje niz komičnih situacija, koje proizilaze iz zabuna i ličnih pogleda na određene događaje.

Džem od kavijara
Džem od kavijara

Igor Đorđević pokazuje u ovom filmu zašto je jedan od najtraženijih glumaca svoje generacije, a njegova supruga i koleginica Zorana Bećić pokazala je raskoš svog talenta u ulozi Ljilje, koja je definitivno drugačija od svih njenih prethodnih uloga. Priča obiluje domaćim humorom, ali i situacijama u kojima ćete prepoznati sebe, ili neke druge osobe koje ste sretali tokom života.

Bogatstvo ovog filma leži u raznolikosti njegovih likova, od proizvođačice džema do slikara koji ima malo neuobičajene poglede na svet, koji će u savršeno-nesavršenoj kombinaciji izmamiti osmeh na lice. Film je prvenac produkcije Apollon, odnosno prvi film koji je doživeo svoju beogradsku svečanu premijeru od ukupno 52 filma koja nas očekuju iz ove nove produkcije.

DSCF2474 e1666897268452
Džem od kavijara

Ono što je činjenica, jeste da ovaj domaći film ne smete da propustite u bioskopima, a projekcija ovog filma u vašem najbližem bioskopu je savršen izbor da ispunite svoj dan smehom. Film je savršen da se opustite nakon napornog dana na poslu, a to je i cilj svake komedije. Takođe, uživaćete i u izboru novih, mladih glumaca koje ovaj film predstavlja široj publici.

Poseban osmeh na lice izmamiće vam mladi glumac Nikola Ugrinović, koji igra više nego zanimljivu ulogu, on tumači slikara koji je u slobodno vreme čak i ljubavni savetnik. Međutim, koliko god se on trudi da razume sve oko sebe i pomogne im, čini se da njega zapravo niko ne razume. A zašto, saznaćete ukoliko budete pogledi ovu komičnu priču u bioskopu.

Zapratite nas i na Instagramu: @kinopolis.rs

Foto: Promo/ Milan Ilić / Ringier

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo