Maestralna komedija “Džem od kavijara“ Apollon produkcije doživeće svoju beogradsku premijeru 29. oktobra u MTS dvorani!

Podeli:

Nekada topla, a nekada urnebesna komedija „Džem od kavijara“ preti da osvoji sve generacije.

Film „Džem od kavijara“ , Apollon produkcije, scenariste Božidara Kneževića, u režiji Ivice Vidanovića nakon svoje zapažene premijere na “Filmskom festivalu Obnova” u Novom Sadu, doživeče svoju beogradsku premijeru u subotu 29.10. u 20:30h u mts Dvorani, a svoj regularni bioskopski život započeće od 3.11. širom Srbije.

U bioskope stiže film „Džem od kavijara“

Ovu maestralnu komediju za sve generacije dočaraće iskusni Igor Đorđević, Zorana Bečić, Jelica Kovačević, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, ali i mladi i nadereni Nenad J. Popović, Tamara Šustić i Nikola Ugrinović.
Ostvarenje “Džem od kavijara” je maestralna komedija o muško-ženskim odnosima, sa nekada toplim, a nekada urnebesnim pristupom. Priča počinje slučajnim susretom dvoje mladih koji se na prvi pogled zaljubljuju.

Džem od kavijara
Zorana Bečić i Igor Đorđević u filmu „Džem od kavijara“

Njihovoj ljubavi na put može samo stati prevarant koji koristi svoje zavodničke sposobnosti ne bi li od njih na neki način profitirao. Njegova žena i ljubavnica – dva sveta, dva senzibiliteta, pokazuju neverovatnu žensku solidarnost ne bi li ga raskrinkale i saznale da li njihova deca imaju budućnost kao par, ali da li vara i jednu i drugu sa – trećom, a možda čak i četvrtom ženom. Ostali, ali ne i manje zapaženi likovi dele njihovu svakodnevnicu, i neverovatno se dobro uklapaju u komično-apsurdnu atmosferu glavnih aktera i time prave celinu ove iznvanredne glumačke postave. Ova uzbudljiva komedija Apollon produkcije doneće bioskopskoj publici potpuno neočekivani rasplet koji će osvojiti srca svih generacija.

DSCF5813
Kadar iz filma

Prvi lokalni servis za gledanje filmova i serija “Apollon” je posle samo godinu dana od nastanka, u saradnji sa “Telekom Srbija” pokrenuo incijativu za snimanje cak 52 dugometražna filma u sopstvenoj produkciji. “Džem od kavijara” je prvi film iz ove produkcije koji će se pojaviti na bioskopskom repertoaru, a čeka nas još 51, što čini veći deo dosadašnje snimnjene domaće kinematografije.

Zapratite nas i na Instagramu

@kinopolis.rs

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo