„Jenga, čudna igra“: Otkrivamo sve o novom filmu u režiji Nikole Končarevića

Podeli:

Film „Jenga, čudna igra“ je debitantski film Nikole Končarevića, nagrađen na 5. Ravno selo film festivalu.

Ovo je jedan od filmova iz projekta „Apollon – 52 filma“ koji je domaći striming servis Apollon pokrenuo u saradnji sa Telekomom Srbija, a svi filmovi naćiće se od jeseni pa do početka sledeće godine na ovom sve popularnijem domaćem servisu Apollon

O čemu se radi u filmu „Jenga, čudna igra“?

Film prati Borisa, razboritog studenta biologije, koji izgubi svoju sobu u studentsko domu i mora da napusti kampus. Nakon što je shvatio da ne može sebi da priušti život u stanu, nevoljno traži cimera. Na taj način upoznaje rasloloženog i nonšalantnog momka Marka, koji slučajno živi sam u svom ogromnom stanu. U početku se deljenje stana sa Markom čini kao savršen spoj, ali ubrzo Boris upoznaje Markovog prijatelja Nenada koji je iskreni šaljivdžija i internet zvezda.

Jenga, čudna igra
Miloš Macura u filmu „Jenga, čudesna priča“

Scenario za film napisali su Aleksandra Mrđen, Nikola Končarević i Ivan Velisavljević. U ovom filmu uloge imaju Miloš Macura, Nevena Nerandžić, Dimitrije Aranđelović, Mladen Vuković, Julija Petković, Vukašin Ranđelović, Mihajlo Nestorović, Valentina Pavličić, Dušan Radović, Jovan Toracki. 

Izvršni producent i producent projekg je Slobodan Šuljagić, a producent je Željko Mitrović. Muziku za film radili su Ervin Eros i David Klem. Direktor fotografije je Zoltan Savin, kostimografkinje Tanja Korać i Nevena Saraković. Asistenti reditelja su Aleksa Pantić i Boris Todorović. 

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis 

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo