„Ko živ ko mrtav“: Otkrivamo sve o novom filmu u režiji Radeta Ćosića

Podeli:

Film „Ko živ ko mrtav“ je akciona komedija koju režira glumac Rade Ćosić, najpoznatiji po ulogama u filmovima „Ekipa“ i „Afterparti“.

Ovo je jedan od filmova iz projekta „Apollon – 52 filma“ koji je domaći striming servis Apollon pokrenuo u saradnji sa Telekomom Srbija, a svi filmovi naćiće se od jeseni pa do početka sledeće godine na ovom sve popularnijem domaćem servisu Apollon

O čemu se radi o u filmu „Ko živ ko mrtav“?

Priča filma prati Trivana i Selju koji su par beogradskih detektiva za ubistva koji se suočavaju sa svim stvarima sa kojima se suočavaju tipični policajci – šefom lopova, čudnim osumnjičenima, još čudnijim doušnicima i ubistvom devojke koja je se uplela sa sumnjivim likovima.

Ko živ ko mrtav
Ljubomir Bandović u filmu „Ko živ ko mrtav“

Scenario za film napisali su Rade Ćosić, koji je i kreator ovog filma, a koscenarista ovog filma u Apollon produkciji je Marko Baćković. U ovom filmu uloge imaju Ljubomir Bandović, Rade Ćosić, Stefan Jevtović, Milan Vasić, Branislav Zeremski, Dragana Mićalović, Dragan Marinković Maca, Tijana Pečenčić, Petar Zekavica, Tijana Milovanov.

Izvršni producent ovog projekta je Rade Ćosić, a producenti su Željko Mitrović i Igor Turčinović. Muziku za film radio je Novak Ašković, direktor fotografije je Igor Marović, kostimografkinja je Kristina Savić. Veliku zahvalnost ekipa filma duguje Dimitriju Vojnovu. 

Izvor: Kinopolis 

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo