Ovo je NAJGLEDANIJI DOMAĆI FILM U 2024: Film „Nedelja“ o Džeju Ramadanovskom pogledalo više od pola miliona ljudi

Podeli:

Nedelja

Film „Nedelja“ – Emotivna priča o životu pevača Džeja Ramadanovskog i pre premijere filma izazvala je veliko interesovanje, a ljubav prema njegovim pesmama u bioskop je odvela više od pola miliona gledalaca.  

Nakon dvomesečne distribucije u zemlji, regionu i dijaspori film „Nedelja“ svakako je najgledaniji domaći film u 2024. godini. 

Nedelja

Film “Nedelja” koji je rađen po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspeha koji je ostvario, ali i život popularnog pevača iz jednog novog ugla kroz koji će bolje da shvati kakav je Džej bio čovek, kao i to na koji način su događaji i ljudi iz detinjstva i rane mladosti oblikovali njegov životni put.

Režiju filma “Nedelja” potpisuje Nemanja Ćeranić, a glumačku postavu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Nedelja

Film je nastao u produkciji „Pelicula production“, uz podršku Telekoma Srbija i Filmskog centra Srbije, dok je za distribuciju ovog ostvarenja bila zadužena distributerska kuća Art Vista.

TREJLER

Foto: Pelicula production

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo