„Nebesa“ Srđana Dragojevića od 13. novembra stižu na ovu svetsku platformu

Podeli:

„Nebesa“ Srđana Dragojevića od 13. novembra stižu na ovu svetsku platformu.

Film „Nebesa“, u režiji Srđana Dragojevića, imaće premijeru 13. novembra na HBO Max striming platformi. Istog dana, film će biti emitovan i na Cinemax kanalu u 20:00.

O čemu se radi u filmu „Nebesa“?

Tri priče o uticaju čuda na postkomunističko društvo u tranzicionom periodu smeštene su u 1993, 2001. i 2026. godinu. Pojava čuda je odgovor kolektivne svesti na promene koje primoravaju celu zajednicu da svet oko sebe, okrenut naopako, vidi u novom svetlu i čudesnoj perspektivi. Subine likova se prepliću dok se iznova pojavljuju u različitim pričama i u novim, sve bizarnijim okolnostima.

Nebesa
Srđan Žika Todorović u filmu „Nebesa“

Film „Nebesa“ imao je svetsku premijeru prošle godine u okviru glavnog takmičarskog programa 74. filmskog festivala u Lokarnu. U glavnim ulogama su Goran Navojec, Ksenija Marinković, Bojan Navojec, Miloš Samolov, Nataša Marković, Sana Kostić, Radoslav Milenković, Srđan Žika Todorović, Ana Mandić, Nela Mihailović, Nikola Pejaković, Miloš Timotijević, Anđelka Prpić i Dejan Aćimović. Srđan Dragojević je reditelj i scenarista filma, a ujedno i producent uz Biljanu Prvanović ispred producentske kuće Delirium.

Film će biti dostupan na HBO Max striming platformi u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji, Sloveniji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Moldaviji i Bugarskoj.

Zapratite nas i na Instagramu: @kinopolis.rs

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo