Film „Elvis“ je stigao na HBO Max platformu: Evo kada je i TV premijera filma o slavnom muzičaru

Podeli:

Film „Elvis“ je stigao na HBO Max platformu: Evo kada je i TV premijera filma o slavnom muzičaru.

Film će takođe biti emitovan na HBO kanalu u nedelju, 25. septembra u 20:00.

Radnja filma „Elvis“ u režiji Baza Lurmana

Warner Bros. spektakl u režiji Baza Lurmana, vizionara nominovanog za Oskara, koji istražuje život i muziku Elvisa Prislija, sa Ostinom Batlerom i oskarovcem Tomom Henksom u glavnim ulogama. Kao prava filmska drama, Elvisova (Batler) priča sagledana je kroz prizmu komplikovanog odnosa s njegovim zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). Kroz Parkerovo pripovedanje, film istražuje složenu dinamiku njihovog odnosa tokom dve decenije, od Prislijevog uspona ka slavi do statusa velike zvezde. U središtu tog putovanja je jedna od najznačajnih osoba u Elvisovom životu – Prisila Prisli (Olivija Dedžong).

Elvis

Uz Ostina Batlera, Toma Henksa i Oliviju Dedžong, u filmu glume Helen Tomson, Jola, Alton Mason, Šonka Dukure, Luk Brejsi, Nataša Baset, David Venam, Kelvin Harison Džunior, Ksavijer Samjuel, Kodi Smit Mekfi, Dakre Montgomeri, Leon Ford, Garet Dejvis, Čarls Graunds, Džoš Mekonvil i Adam Dan.

Film je režirao Baz Lurman, koji je ujedno i scenarista i producent, a zasnovan je na priči Sema Bromela, Krega Pirsa i Džeremija Donera, koji su takođe i scenaristi. Ostali producenti su Ketrin Martin, Gejl Berman, Patrik Mekormik i Šujler Vajs. Izvršni producenti su Tobi Emerih, Kortni Valenti i Kevin Mekormik.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo