Otkrivamo koji glumac će igrati Acu Lukasa u filmu i seriji „Kafana na Balkanu“

Podeli:

Mesecima se razmišljalo o tome ko bi mogao da igra ulogu Ace Lukasa u seriji „Kafana na Balkanu“, a sada je produkcija donela konačnu odluku.

Produkcija je ulogu poverila glumcu Mladenu Sovilju, sa kojim ova produkcija već aktivno sarađuje od treće sezone sitkoma „Aviondžije“. Gluca smo gledali u mnogim televizijskim serijama poput serija „Južni vetar“, „Čizmaši“, a trenutno imamo priliku da ga gledamo u drugoj sezoni serije „Klan“.

Aktivan je i na daskama koje život znače, pa tako glumac igra nekoliko predstava u Beogradskom dramskom pozorištu. Nedavno je preuzeo ulogu svog prerano preminulog kolege Marka Živića u predstavi „Let iznad kukavičjeg gnezda“ u gore pomenutom pozorištu.

Produkcija „Hype“ zadovoljna je saradnjom sa mladim glumcem, i zbog toga je odlučila da njemu poveri ovu ulogu, u seriji čiji scenario potpisuje Vanja Bulić, dok su dramaturzi Nikola Zdravković i Marko Marković.

Režija je poverena Suzani Purković, mladoj rediteljka koja režira nove nastavke sitkoma „Aviondžije“ koji će se premijerno emitovati na Superstar TV.

„Ovo nije serija o meni, ovo je serija o jednom vremenu, jednoj epohi, o devedesetim godinama, možda me hvata nostalgija kada je reč o tim devedesetim. One nisu takve kakve su predstavljene“, rekao je ranije Lukas o ovom projektu.

Izvor: Kinopolis/Hype

Foto: Dragan Mujan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo