Puriša Đorđević snima svoj povratnički film: Glavna uloga je poverena glumcu iz ove hit serije

Podeli:

Reditelj Puriša Đorđević snima svoj novi film, a reč je ekranizaciji romana „Usta puna zemlje“, u produkciji Apollon i Telekom Srbija.

Puriša Đorđević bliži se stotoj godini života

Slavni veteran koji se približava stotoj godini života, rođen je 1924. godine, snima film o junaku Marka koji nakon što je saznao da mu je ostalo tri meseca života, beži iz bolnice u šumu. Marko želi da pobegne od sveta koji ga okružuje. On želi da pobegne od primitivizma, agresivnosti, zlobe, nasilja, zabadanja nosa u tuđe stvari. Tokom bega, Marko će se susresti sa ljudima od kojih se odmetnuo.

Puriša Đorđević

Glavna uloga poverena je glumcu hit serije „Besa“ Radivoju Raši Bukviću, dok pored njega u filmu igraju i Sonja Kolačarić, Andrija Kovač, Lazar Jovanov, Aleksandra Rukavina, Nikola Marković, Ana Kostovska, Anisja Gavrilović, Marina Rakić, Dina Vucaj, Tamara Milojković, Marko Topolovacki, Marjan Apostolović i drugi.

Reditelj je ujedno i napisao scenario za film, dok je za fotogrsfiju zadužen Gino Sgreva. Pomoćnik reditelja je Ognjen Petković, direktor filma Miljan Gogić i producent Željko Mitrović. 

Direktor filma se da će ovaj film biti onaj koji će voleti sve generacije. Film će se snima na lokacijama poput Lipovačke šume, Trešnje, Košutnjaka i Krčedina. Premijera se očekuje do kraja godine. 

Zapratite nas na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Miljan Gogić/Vesna Lalić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo