„Pored nas“: Počelo snimanje nastavka filma „Pored mene“ nakon sedam godina čekanja

Podeli:

Počelo je snimanje filma „Pored nas“, trećeg nastavka trilogije „Pored mene“, dok drugi nastavak „Pored tebe“ od jeseni stiže u bioskope. 

Podsetimo, ove informacije ranije je za naš portal potvrdio reditelj Stevan Filipović.

– „Pored tebe“, drugi deo trilogije je u post-produkciji i očekujemo ga u bioskopima na jesen. Treći deo „Pored nas“, počinje sa snimanjem u avgustu. – rekao je Filipović za Kinopolis početkom jula.

Na zvaničnom sajtu produkcije stoji da će u filmu koji je danas počeo da snima igrati Slaven Došlo, Nikola Glišić, Darko Ivić, Gorica Regodić, Marko Panajotović, Milica Majkić, Matea Milosavljević, Jelena Puzić, Nikola Dragutinović, Ratko Vujisić, Uroš Novović, Katarina Pešić, Jelena Kesić, Milica Petrović, Anđelko Beroš, Mina Nikolić, Alek Surtov. Scenaristi su sam reditelj i Milena Minja Bogavac.

Pored nas

O čemu se radi u filmu „Pored nas“?

Nakon dugog putovanja, sa povezima na očima i slušalicama na ušima, učesnici najnovijeg rijalitija poznate marketinške agencije bivaju zaustavljeni od grupe naoružanih terorista i otkrivaju da su svi učesnici – školski drugovi, maturanti odeljenja koje je svojevremeno provelo celu jednu noć u gimnaziji, po kazni.

Dok ovaj film ne izađe u bioskopima, imaćemo priliku da pogledamo film „Pored tebe“ u kom igraju Mina Nikolić, Miriam Margolyes, Branislav Trifunović, Darko Ivić, Goran Jevtić, Nikola Rakočević, Milica Majkić, Andrej Pipović, Vlasta Velisavljević.

Ksenija (Mina Nikolić) je mlada tabloidna novinarka koja je svoju karijeru započela hit-tekstom o noći koju je pre 5 godina provela zaključana u gimnaziji, zajedno sa celim razredom. Taj tekst je na medijsku scenu lansirao njene drugove i drugarice iz odeljenja, a neki od njih su nastavili da budu tema Ksenijinih tekstova – tračeva i skandala u show-biz rubrici „Srpskog ogledala“. Ono što njen urednik Boban ne zna je da Ksenija većinu svojih ekskluzivnih informacija dobija od anonimnog doušnika. Ksenijin život se menja iz korena kada joj doušnik otkrije svoj identitet. Scenario potpisuje sam reditelj Stevan Filipović. 

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis 

Foto: Instagram/Hypnopolis

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo