Filip Živojinović započeo snimanje filma, evo ko sve igra u njemu i kako se zove

Podeli:

Filip Živojinović, muž pevačice Aleksandre Prijović, započeo je snimanje filma, evo ko sve igra u njemu i kako se zove.

Danas je na setu, Filip proslavio svoj rođendan, a muž pevačice Aleksandre Prijović odlučio je da skoro pred ulazak u četrdesete učestvuje u stvaranju jednog filma.

Filip Živojinović

Mediji su pisali da, iako je Aleksandra Prijović imala ulogu u četvrtoj sezoni serije „Ubice mog oca“, u ovom filmu neće biti uloge za nju.

Ko igra u filmu iza kojeg stoji Filip Živojinović?

U ovom filmu, koliko je za sada poznato našoj redakciji, igraće sledeći glumci: Milivoje Miša Stanimirović, Jovana Mladenović, Jana Mihailović, Bane Vidaković, Marija Gašić, Dejan Tončić i drugi. Kostimografkinja je Filipova sestra Iva Nakić.

Film će režirati Petar Pašić, dok će sa sa njim iza kamere naći i Filip. Pašić je režirao film „Mi nismo anđeli 3 – Rock’n’Roll uzvraća udarac“, ali i spot za pesmu pevačice Aleksandre Prijović, Filipove žene.

Film se snima u planinskom ambijentu, što će verovatno doprineti radnji filma, koji se većinom dešavaju u gradovima i retko na selima. Ovaj film trenutno nosi naziv „Iza kamere“, a da li će doći do izmena naziva filma – ostaje nam da vidimo.

Reditelj Petar Pašić, pored ovog projekta, radio je na još dva filma, ali još uvek nije poznato kada će ovi filmovi biti predstavljeni publici. Oba filma nastala su u produkciji Apollona, u sklopu projekta „Apollon – 52 filma“ koji je ova produkcija i srpski striming servis pokrenuo u saradnji sa produkcijom kompanije „Telekom Srbija“.

Planirano je da se svi ti filmovi nađu na ovoj platformi i bioskopima ove jeseni i početkom sledeće godine. U prvom filmu „Trojka“ igraju Marina Ćosić i Igor Đorđević, dok u drugom filmu „Sahrana“ igraju Boris Milivojević i Bane Vidaković.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis 

Foto: Luku Šarac/Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo