FANTASTIČAN USPEH FILMA JORGOVANI: Prvih 100.000 hiljada gledalaca za samo 10 dana!

Podeli:

Jorgovani

Od beogradske svečane premijere na ovogodišnjem FEST-u, kao i nakon prikazivanja po mnogim gradovima u Srbiji i regionu, gde je dočekan samo sa velikim simpatijama, film „Jorgovani“ je samo za 10 dana pogledalo 100.000 gledalaca.

Omiljeni filmski par Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, zajedno sa fantastičnom autorskom i glumačkom ekipom, iz dana u dan dobijaju samo pozitivne kritike, ali na prvom mestu od publike koja je sa oduševljenjem prepoznala ovu filmsku priču.

DUGALIC MIMA

Film „Jorgovani“, otkačen i pomalo satiričan film o licu i naličju domaće kinematografije, pod autorskom palicom reditelja Siniše Cvetića i scenariste Davida Jakovljevića donosi priču o Katarini (Sloboda Mićalović) i Igoru (Ivan Bosiljčić) koji se susreću jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Koštnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

Jorgovani

Film „Jorgovani“nastavlja redovnu bioskopsku distribuciju širom zemlje regiona, i po mnogim evropskim gradovima, a distribucija filma je poverena distributerskoj kući Art Vista.

Foto: Košutnjak Film

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo