TV PREMIJERA: Bioskopski hit “Zlatni dečko” stiže na male ekrane

Podeli:

Film “Zlatni dečko” u kom glavnu ulogu tumači mladi glumac Denis Murić, konačno stiže na male ekrane, kao što je prethodno najavljeno, za prvomajske praznike.

Filmsku fudbalsku priču o odrastanju i onoj tamnijoj strani fudbala gledaćemo u subotu, 30.aprila od 21:00 na Prvom programu RTS, odmah nakon treće epizode serije “Vreme zla” po romanima Dobrice Ćosića.

Film prati priču o Denisu Markoviću, mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča gde vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi.

U filmu Zlatni dečko okupila se sjajna glumačka ekipa: Denis Murić, Petar Strugar, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Ljubomir Bulajić, Tihomir Stanić, Strahinja Blažić… S obzirom na dominaciju muških likova, gost Jutarnjeg programa, producent Uglješa Jokić, napominje da se ipak ne može reći da je u pitanju isključivo „muški film“.

„Radnja je više vezana za nešto što se dešava iza fudbalskog terena, a ne na samom terenu i naravno da ima i ženskih uloga. Tu su Jovana Gavrilović i Alisa Radaković i imamo lepe dve ženske priče koje su nastale na osnovu istinitih događaja, a samim tim život uvek ima i ljubavnu priču“, napominje Jokić.

„Postaje meta različitim strukturama koje bi želele da unovče njegov talenat, pa između ostalog i lik koji ja tumačim, a koji se pojavljuje u određenom trenutku u njegovoj karijeri, preuzima njegovu karijeru i počinje da se bavi njom da bi je preveo u legalne tokove“, navodi glumac Petar Strugar.

Film Zlatni dečko je priča o tome kuda vas sve može odvesti talenat, ali i priča o drugoj šansi.

„Jeste priča o drugoj šansi“, dodaje Strugar, „Jer zbog svega toga što se urušilo na tog jednog mladog čoveka koga igra Denis, dosta je uticalo na to da njegov buntovni karakter ispliva i napravi ozbiljne gafove u svojoj karijeri, da bi došao na kraju do mene kao menadžera u filmu, koji mu pomaže da se sredi i vrati ponovo na velika vrata i reši se svojih demona“.

Žanrovski, film se može svrstati u dramu-triler. Ima i akcionih i ljubavnih elemenata, tako da se može reći da život piše najbolje scenarije, dodaje producent Jokić.

Petar Strugar koji je imao zapaženu ulogu u filmu Montevideo naglašava da „Zlatni dečko“ nema nikakvih dodirnih tačaka sa ovim delom, osim što se radi o fudbalu.

Izvor: Kinopolis

Foto:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo