‘Ljubav na drugi pogled’: Miloš Biković u vrlo zanimljivoj ulozi

Podeli:

Objavljen je datum kada film ‘Ljubav na drugi pogled’ stiže u ruske bioskope! Miloš Biković ima nesvakidašnju ulogu u novom filmu.

Glumac Miloš Biković tokom prošle godine uspeo je da u svoj gusti raspored uskladi i snimanje novog filma ‘Ljubav na prvi pogled’ čija se radnja dešava u realnom svetu.

Ljubav na drugi pogled

O čemu se radi u filmu ‘Ljubav na drugi pogled’?

Potraga za ljubavlju u virtualnoj metropoli nove kazahstansko-ruske komedije. Danila i Oresja su u braku deset godini i stvari više ne funkcionišu baš najbolje. Umorni od nesporazuma i problema, tajno se registruju u aplikaciju za upoznavanje, skrivajući svoja stvarna imena i lica ispod avatara. Idealne verzije junaka nalaze se u simulaciji gde je sve moguće. Čak i da doživite vrtoglavu romansu jedno sa drugim, a da toga niste ni svesni.

Miloš Biković u filmu igra Danilovog avatara, zbog čega se njegove scene odbijaju u virtualnom svetu koji je zamislio reditelj. Film će se naći u ruskim bioskopima od 7. marta, dok će kasnije biti dostupan i na striming platformi ‘Start‘ koja je neko vreme bila dostupna u Srbiji sa lokalizacijom naslova na srpski jezik, ali ubrzo je zbog izbijanja rata povučena jer korisnici nisu mogli da plaćaju pretplatu kreditnim karticama koje nisu izdate u Rusiji.

Svojevremeno, ova platforma je izrekla interesovanje da ulaže u lokalnu produkciju, ali sada zasigurno to neće biti izvodljivo bar neko vreme.

Foto: NMG

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo