Miloš Biković se vraća u ostvarenju „Sluga 2“: Pogledajte prvi trejler za film

Podeli:

Najgledaniji ruski film svih vremena „Sluga“, u kom srpski glumac Miloš Biković igra glavnu ulogu, uskoro će dobiti svoj nastavak pod nazivom „Sluga 2“.

Studio „Central Partnership“ objavio je i prvi trejler u kom vidimo novu junakinju. Reč je o razmaženoj devojci Katji (Aglaja Tarasova), koja je, kao i nekada Griša (Miloš Biković), sklona raznim ispadima, iz kojih se izvlači nekažnjeno.

Leđa joj čuva majka (Natalija Rogožkina) kojoj je lakše da je krije od očiju zakona, nego da je prevaspita.

Griša, kom je putovanje u prošlost pomoglo da odraste i koji je postao osetljiv na svaku nepravdu, rešen je da Katja nauči lekciju. Uskoro se oboje sreću u drugom vremenu i selu koje je od njega napravilo čoveka.

Sluga 2
Poster za film

Film je režirao Klim Šipenko, reditelj koji potpisuje originalno ostvarenje, kao i nedavno predstavljen prvi film snimljen u svemiru.

Najavljujući nastavak, Miloš Biković je na svom Instagramu podelio prvi trejler uz natpis: „I vratili smo se. Nova priča, stari likovi – i stari likovi u novim ulogama. Scenaristi su bili toliko duhoviti sa drugim delom da smo u toku snimanja morali da prekidamo dublove smehom“.

Pogledajte trejler:

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Yellow, Black & White/Central Partnership

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo