„Dobra riba“ ove jeseni stiže u Srbiju: Miloš Biković u provokativnoj ruskoj triler seriji

Podeli:

Ove jeseni na RTS stiže ruska triler serija „Dobra riba“ (The Telki) sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

O čemu se radi u seriji „Dobra riba“?

Serija je zasnovana na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva. Glavni junak je Moskovljanin Andrej Mirkin, predstavnik generacije dvadesetsedmogodišnjih stanovnika ruskih megalopolisa. On u eri instant mesindžera, elektronskih cigareta i društvenih mreža vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama.

Radnja je smeštena u boemskim enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama, u kojima Mirkin traga za uspehom i zadovoljstvom ne razmišljajući o tome koliko je života slomio na putu. Međutim, u jednom trenutku, sve oko njega počinje da se ruši i njegov se život pretvara u pakao jer će ovaj harizmatični cinik morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

Dobra riba

U saopštenju za javnost stoji da je reč o ženskom trileru osvete u maniru Finčerovog ostvarenje „Iščezla“, a sudeći po trejleru serija će obilovati eksplicitnim i uznemirujućim scenama.

Pored Bikovića, u seriji glume Paulina Andrejeva, Ljubov Aksenova, Oksana Akinšina, Viktorija Tolstoganova i drugi. Režiju potpisuje Marija Agranovič.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis

Foto: Promo/more tv

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo