Aviondžije ipak dobijaju nove sezone? Rediteljka ovako najavila početak snimanja

Podeli:

Sitkom „Aviondžije“ izgleda da dobija nove sezone, iako prethodne tri nisu emitovane u potpunosti, kako nam čitaoci javljaju, i to na kanalu Superstar 2, a ne glavnom kanalu Supetstar, kao prethodne četiri sezone.

Rediteljka Suzana Purković danas je sa glumcem Milanom Kolakom postavila story na svom Instagram profilu gde je napisala „Kolačić je stigao“, verovatno aludirajući da će glumac igrati u novim epizodama sitkoma „Aviondžije“. Ono što ostaje nepoznanica jeste to da li će se do sada snimljene epizode emitovati, ili makar biti dodate na neku platformu Telekoma Srbija.

Aviondžije
Milan Kolak i rediteljka sitkoma „Aviondžije“ Suzana Purković

Kako je ranije najavljeno iz Hype produkcije, snimaće se osma i deveta sezona serije. Problem je što na kanalu nisu emitovane epizode sedme sezone, a emitovano je i samo dvanaest od dvadesetčetiri epizode po sezoni od pete i šeste sezone. Takođe, Vikipedija pravi pometnju, odnosno oni koji uređuju stranicu, budući da tamo stoji da postoje tri sezone serije i da svaka ima četdesetosam epizoda, što nije tačno. Serija ima sedam sezona, a svaka od njih ima dvadesetčetiri epizode.

Ostaje da vidimo šta će sa ovom serijom biti, odnosno da li će se produkcija i sama oglasiti u vezi ove pometnje oko broja epizoda i neemitovanja određenog broja snimljenih epizoda.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram/ATA images

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo