Poslednja klapa sitkoma „Aviondžije“: Glumci su snimili sedam sezona do sada ali da li je tu kraj?

Podeli:

Pala je poslednja klapa sitkoma „Aviondžije„. Završeno je snimanje pete, šeste i sedme sezone. Glumci su snimili tri nove sezone i ovoliko epizoda.

Nove epizode snimale su se u novom studiju Hype produkcije koji je smešten u hali Beogradskog sajma. Studio je površine dve hiljade kvadratnih metara, namenjen za snimanje filmova i serija.

Kroz nove tri sezone prodefilovaće mnoštvo novih glumaca, kako iz Srbije, tako i iz regiona. Samo od neki od njih su Filip Juričić, Petar Burić, Iva Štrljić, Pavle Popović, Mia Jovanović, Nikola Šurbanović, Tijana Čurović i mnogi drugi. Rediteljka novih epizoda je Suzana Purković.

Kroz tri meseca snimanja snimljeno je 72 nove epizode, odnosno tri sezone popularno sitkoma koji se očekuje da nastavi emitovanje već ove jeseni na kablovskom kanalu Superstar TV. U ovom sitkomu uživaju sve generacije, a ukupno cela serija će imati 168 epizoda, ali da li je tu kraj?

Poslednja klapa uz slatki užitak za ekipu

Glumci su proslavili poslednju klapu uz tortu, a nove šarenolike likove koje oni tumače tek ćemo imati prilike da upoznamo na malim ekranima, u novim epizodama koje nas neće ostaviti ravnodušnima.

Poslednja klapa

Jedinstven set izgrađen je za snimanje ove serije, a poslednjih godinu i po dana, sa kratkim pauzama, bilo je radno za veliku ekipu koja stoji iza ovog projekta. Direktor fotografije otkrio je da će se snimati još sezona serije, a posle ovog sitkoma Hype produkcija nastavlja da pravi nova ostvarenja i ulazi u novi projekat, film i seriju „Kafana na Balkanu“ o životu pevača Ace Lukasa.

Rediteljka te serije biće Suzana Purković, dok će se paralelno pripremati i nove sezone sitkoma, izjavila je rediteljka. Već skoro mesec dana traju temeljne pripreme na projektu koji sledi, za koji rediteljka tvrdi da će biti jedan sjajan projekat. Podsetimo, glavnu ulogu tumači glumac Mladen Sovilj, koji tumači i jednu od uloga u sitkomu Aviondžije i član je stalne glumačke postave od treće sezone ovog sitkoma.

Serija, odnosno sitkom „Aviondžije“ emituje se na kablovskom kanalu Superstar TV, dok su se prve dve sezone ove serije emitovala i na B92, televiziji koja poseduje nacionalnu frenkvenciju odnosno pokrivenost na teritorije cele zemlje.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: ATA images/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo