Završeno snimanje „Ubice mog oca 6“: Ovom liku biće ugrožen život

Podeli:

Nakon skoro četiri meseca snimanja nove, šeste sezone serije “Ubice mog oca”, sve se polako privelo kraju i pala je poslednja klapa.

Svi koji rade na ovom projektu, posebno su vezani za njega i sigurno im teško pada rastanak. Da li je ovo poslednja sezona serije? Saznaćete uskoro.

U novoj sezoni pored već starih i oprobanih glumacama gledaćemo Slavena Došla, Sanju Jovićević Popović, Nikolu Ristanovskog u ulozi Curnaja, Milana Kolaka, Aleksandra Dimitrijevića, Tarika Filipovića, Miloša Vlalukina, Srđana Miletića, Sonju Damjanović, Gorana Jokića, Slobodana Perišić i druge. Tu su i povratnici poput Ivane Dudić čiji se lik Milanke vraća u novoj sezoni, kao i lik Mine Sovtić.

Jedan lik čija će sigurnost biti ugrožena i život mu visiti o koncu je inspektor Mirko, koga tumači Marko Janketić. Iako je Aleksandar, kao i prethodne dve sezone, na kraju ponovo u životnoj opasnosti, ta će sudbina zadesiti i Mirka.

Glumac je poslednje dana snimanja podelio fotografiju uz komentar: “Mirko, pazi metak.”

mirko6

Čini se da će u novoj sezoni imati mnogo više akcionih scena, a u novoj sezoni glavna tema je zavisnost. Kako će se razvijati odnosi likova, saznaćemo najverovatnije početkom sledeće godine na kanalu Superstar. 

Foto: Vladimir Avramović 

Izvor: Kinopolis

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo