„Dadilja sa sela“: Zoran Pajić po prvi put igra oca tinejdžerke i ne snalazi se baš najbolje

Podeli:

Zoran Pajić u seriji „Dadilja sa sela“ igra po prvi put oca tinejdžerke i ne snalazi se baš najbolje.

Produkcija „Emotion“ priprema novu televizijsku seriju „Dadilja na selu“, a ostatku ekipe sada se pridružio i glumac Zoran Pajić. Zoran će se naći prvi put u ulozi oca tinejdžerke, nakon što je već imao iskustva sa ocem odraslog deteta u telenoveli „Istine i laži“, koja se emitovala na televiziji Prva od 2017. do 2019. godine.

Koga igra Zoran Pajić u seriji „Dadilja sa sela“?

U novoj humorističkoj seriji, Zoran će igrati Konstantina, oca tinejdžerke Jelisavete, koju otac čini se tretira još uvek kao njegovu malu devojčicu. Na sve to, na vratima mu se pojavi ni manje ni više nego Milica Radenović, koja očigledno dolazi sa sela u grad – da bi se zaposlila kao dadilja. Njen lik tumači Mirka Vasiljević, kako smo i ranije najavili.

Dadilja sa sela
Ćerka Zorana Pajića u seriji „Dadilja sa sela“

Kako je dogovor da će se snimati četvrta sezona telenovele „Istine i laži“ otpala, vrlo brzo je glumac našao nove angažmane. Glumio je u telenovelama „Jugoslovenka“, „Kolo sreće“ a sada ćemo ga gledati u komičnoj ulozi.

Da je Zoran Pajić dobio ovaj angažman uopšte nas ne čudi, budući da je glumac tokom korone i karantina otkrio društvenu mrežu Tik Tok, gde je vrlo brzo počeo da postavlja snimke koje su za cilj imali da nasmeju njegove pratioce. On je nastavio i u narednom periodu sniamo zabavne video snimke, a ovaj angažman najverovatnije je došao kao ishod postavljanja istih.

Mirka Vasiljević tumači glavnu ulogu u novoj seriji „Dadilja sa sela“ u produkciji „Emotion„.

Screenshot 20220904 141012 Instagram
Mirka Vasiljević u ulozi Milice, serija „Dadilja sa sela“

Glumica trenutno boravi u našem glavnom gradu, gde snima pomenutu seriju. Novi projekat „Emotion“ produkcije okupiće i imena poput Nikole Škorića, najpoznatijeg po ulozi u serijalu „Državni posao“, Lidiju Vukićević i još jednu našu dobru poznatu glumicu Zoranu Bečić.

Beogradski mediji govore da je u pitanju adaptacija čuvene serije „Dadilja“ koja se emitovala od 1993. do 1999. godine i imala šest sezona.

Serija, kako nezvanično saznajemo, još uvek nije ponuđena nijednoj televiziji. Moguće je da ekipa radi probna snimanja pilot epizoda a posle će ih ponuditi televizijama u Srbiji, prvenstveno onim televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Budući da se radi o produkciji „Emotion“, oni koji će verovatno najviše zainteresovani za ovu seriju „Dadilja sa sela“ biće televizije Prva i Pink. Ove dve televizije sa nacionalnom frekvencijom dugo godina sarađuju sa ovom producentskom kućom. Ipak, više informacija o novoj seriji sa Mirkom Vasiljević nismo uspeli da saznamo.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Printscreen/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo