“Deca zla”: Prva srpska serija na HBO Max platformi – saznajte kada počinje!“

Podeli:

Nova srpska serija “Deca zla” će se premijerno prikazati na HBO Max striming platformi od 2. novembra, kada će biti dostupna cela sezona od 10 epizoda.

Serija je rađena po istoimenom romanu Miodraga Majića, koji je postao bestseler sa 15 izdanja. Autor knjige je izrazio svoje zadovoljstvo što će njegovo delo dobiti ekranizaciju na prestižnoj platformi.

“Deca zla” je triler koji prati potragu za ubicom beogradskog političara, koji je nađen mrtav u svojoj kući na Dedinju sa krvavim dukatom u ruci. To ukazuje na ritualno ubistvo, koje krije mnoge tajne i simbole. U svetu prepunom zločina iz strasti, osvete i opomena, istražitelji će se suočiti sa svojim demonima prošlosti i istinom koja je izobličena.

Deca zla

U glavnim ulogama se pojavljuju poznati srpski glumci, kao što su Nikola Kojo, Anica Dobra, Radovan Vujović, Jovana Stojiljković, Slaven Došlo, Zoran Cvijanović i drugi. Scenario su napisali Katarina Mitrović i Bojan Vuletić, a režiju su podelili Ivan Stefanović i Vladimir Tagić. Seriju su producirali Telekom Srbija i Firefly produkcija.

U nastavku možete pogledati trejler:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo