Otkrivamo ko igra u novoj seriji „Deca zla“ po romanu Miodraga Majića

Podeli:

Do kraja godine na kanalu Supestar se očekuje premijera nove serije „Deca zla“ koja se snimala tokom proleća prošle godine, a o njoj se vrlo malo priča te još manje zna ko će u njoj igrati.

Radnja ovog uzbudljivog trilera smeštena je u Beograd, gde se u kući na Dedinju dešava dramatično ubistvo političara.Nakon što nepoznata osoba ubije žrtvu i ostavi krvavi dukat u njenoj ruci, što jasno ukazuje na ritualno ubistvo, otvara se niz pitanja i događaja koji se moraju rešiti.

Potraga za ubicom nas uvodi u svet prepun zločina iz strasti, osvete, opomena i simbolike. Iako to isprva ne želi, Nikola Bobić postaje advokat optuženog, a kako istraga napreduje, on ulazi u igru koja će ga u potpunosti promeniti.

Glumac Radovan Vujović tumači jednu od uloga u seriji, dok je u postavi i Nikola Kojo. U seriji ćemo gledati i Ljubu Bandovića, Anicu Dobru, Jovanu Stojiljković, Đorđa Živadinovića Grgura, Milicu Mihajlović i mnoge druge.

Scenario za adaptaciju sudije Miodraga Majića napisali su Katarina Mitrović i Bojan Vuletić, dok je rediteljska palica pripala Ivanu Stefanoviću i Vladimiru Tagiću.

Serija je snimljena u produkciji „Firefly“ u koprodukciji sa produkcijom „Telekom Srbija“. Serija je ekranizacija i adaptacija romana Miodraga Majića „Deca zla“.

Izvor: Kinopolis

Foto: Prva klapa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo