EKSKLUZIVNO: Od reditelja serije i filma “Jedini izlaz” stiže nova serija “Nemirni”, evo kada ćemo je gledati!

Podeli:

Prošlu godinu obeležila je serija “Jedini izlaz” koja je pre toga pokupila sve simpatije u domaćim bioskopima kao film, a sada nam stiže nova serija Darka Nikolića “Nemirna” , sa Vajom Dujović u jednoj od glavnih uloga. 

U novoj seriji Darka Nikolića, po scenariju Danice Nikolić, pratićemo inspektorku Mirnu Paligorić koja istražuje ubistvo medicinskog stažiste Mladena Vujovića, čiji su posmrtni ostaci iskopani na jednom Beogradskom gradilištu. 

Glavni osumnjičeni za ubistvo je Vukašin Banović, njegov mentor sa Instituta za sudsku medicinu, koji je nestao čim je otkriven Mladenov leš. Policija kreće u potragu za Vukašinom.

U seriji igraju pored Vaje Dujović, i zvezde filma i serije “Jedini izlaz” Ljuba Bandović, Janko Popović Volarić, Anđelka Prpić, Radoslav Milenković, Jelena Stupljanin, Aleksandra Janković kao i Nebojša Dugalić, Gorica Popović, Boris Pingović, Anica Dobra, Izudin Bajrović, Strahinja Blažić, Gordan Kičić, Dejan Aćimović i Nikolina Friganović. 

Serija od dvanaest epizoda na male ekrane stiže najverovatnije u prvoj polovini sledeće godine. Žanrovski serija je određena kao kriminalistička drama sa elementima trilera i misterije. Ovo je drugi projekat Darka Nikolića, nakon debitantskog projekta “Jedini izlaz” i druga saradnja sa Telekomom Srbija i kablovskim kanalom Superstar. 

Izvor: Kinopolis

Foto: Goran Šurlan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo