EKSKLUZIVNO Krešimir Mikić, Boris Isaković, Luka Grbić i Ozren Grabarić protagonisti serije „Poseta“

Podeli:

Ekskluzivno donosimo fotografije iz nove serije „Poseta“ koja će se uskoro emitovati na kanalu Superstar i pričati četiri priče kroz ukupno šesnaest epizoda serije. Svaka od priča dobiće svoje četiri epizode.

Nakon opsežnog istraživanja, uključujući stotine sudskih i tužilačkih slučajeva, i razgovora sa preko dvadeset advokata, autori serije „Poseta“ odlučili su da pokriju četiri priča. Iako se na prvi pogled čini da je priča smeštena u klasično krivično-istražno okruženje, četiri priča ne prati okrutne ubice i kriminalce.

Serija „Poseta“ radije prati, u svojoj suštini, istinita dešavanja u svetu sudova i tužilaštva, pričajući važne priče autentičnih ljudskih sudbina. Na taj način ispričane, ove priče imaju veliki potencijal u identifikaciji publike sa protagonistima. Ako publika ne može da se poistoveti direktno sa okruženjem, ona se sigurno može poistovetiti sa izborima i dilemama sa kojima se suočava svaki naš protagonista.

To su izbori između časti i slobode, između krivice i ljubavi, između istine i ličnog uspeha, između pravde i sudbine, između hrabrosti i sigurnosti Istražni zatvor je temelj svake epizode. Mesto gde optuženi (osumnjičeni?) provode vreme čekajući kaznu. Optuženi (osumnjičeni?) su ovde zatvoreni ako postoji sumnja da mogu uticati na svedoke, ukloniti dokaze i pobeći. Ovo je mesto straha, taktičkih i vanscenskih igara, trgovine, emocija, hrabrosti, humanosti i ljubavi.

U četiri priče naši protagonisti su glumci Krešimir Mikić (priča „Plen“), Boris Isaković (priča „Požar“), Luka Grbić (priča „Reka“) i Ozren Grabarić (priča „Beton“).

U prvoj priči „Plen“ čiji je protagonista Krešimir Mikić, njegov lik je umešan u „malverzaciju sa velikom količinom novca“, gledaćemo i Ivanu Vuković, Mirka Vlahovića, Ivana Đorđevića, Marka Grabeža, Jelenu Ćuruviju, Izudina Bajrovića.

Screenshot 20230519 043443 Chrome
Krešimir Mikić u seriji „Poseta“

U drugoj priči „Požar“ čiji je protagonista Boris Isaković, njegov lik je umešan u „podmetanje požara“, igraju i Radoš Bajić, Milica Trifunović, Nataša Tapušković Šolak, Stefan Vukić, Ivan Tomašević.

Boris Isaković u seriji „Poseta“

U trećoj priči „Reka“ čiji je protagonista Luka Grbić, njegov lik je imao saobraćajnu nesreću posle koje ne može ničega da se seti, igraju i Ljubomir Bandović, Snežana Bogdanović, Uliks Fehmiu, Gordana Boban, Dragan Despot, Anita Ognjanović, Nikola Rakočević, Matija Vastl, Kamka Točinovska.

Poseta
Luka Grbić u seriji „Poseta“

U četvrtoj priči „Beton“, čiji je protagonista Ozren Grabarić, igraju i Miloš Timotijević, Leon Lučev, Milica Janevski, Ksenija Marinković, Nikola Šurbanović, Miodrag Krstović.

Screenshot 20230519 043650 Chrome
Ozren Grabarić u seriji „Poseta“

Među ostalima, u seriji igraju: Andrija Kuzmanović, Radoslav Milenković, Vahid Džanković, Nikola Ristanovski.

Slogan serije je: „Da li želiš da budeš na slobodu ili da stvarno budeš slobodan?“. Scenaristi serije su Vladimir Simić(Reka, Plen, Beton) i Mina Đukić(Požar). Kreator serije je Veljko Mićunović.

Priče „Reka“ i „Beton“ režirao je Veljko Mićunović. Reditelj Uroš Tomić je režirao priču „Požar“, dok je rediteljka Mina Đukić režirala priču „Plen“.

Foto: Promo / Telekom Srbija

Zapratite nas i na Instagramu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo