Ekskluzivno: „Poseta“ – stiže nova serija u produkciji Telekoma Srbija

Podeli:

Nova serija „Poseta“ reditelja Veljka Mićunovića, koji je pisao scenario zajedno sa Vladimirom Simićem i Aleksandrom Protićem, postavlja pitanje da li je moral iznad zakona, ili je obrnuto?

O čemu se radi u seriji „Poseta“?

Kriminalistička drama koja će imati dvadeset pedesetominutnih epizoda nastala je nakon opsežne istraživanja, uključujući stotine sudskih i tužilačkih slučajeva, i razgovora sa preko dvadeset advokata, ekipa serije je odlučila da pokrije prvih pet priča. 

Iako se na prvi pogled čini da je priča smeštena u klasično krivično-istražno okruženje, pet priča ne prati okrutne ubice i kriminalce. Serija radije prati, u svojoj suštini, istinita dešavanja u svetu sudova i tužilaštva, pričajući važne priče autentičnih ljudskih sudbina. Na taj način ispričane, ove priče imaju veliki potencijal u identifikacije publike sa protagonistima.

Poseta

Ako publika ne može da se poistoveti direktno sa okruženjem, ona se sigurno može poistovetiti sa izborima I dilemama sa kojima se suočava svaki protagonista ove serije.

To su izbori između časti i slobode, između krivice i ljubavi, između istine i ličnog uspeha, između pravde i sudbine, između hrabrosti i sigurnosti. Istražni zatvor je temelj svake epizode. 

Mesto gde se optuženi, ili samo osumnjičeni, provode vreme čekajući kaznu. Oni su ovde zatvoreni ako postoji sumnja da mogu uticati na svedoke, ukloniti dokaze i pobeći. Ovo je mesto straha, taktički i vanscenskih igara, trgovine, emocija, hrabrosti, humanosti i ljubavi.

Serija će se najverovatnije emitovati na kanalu Superstar.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis 

Foto: Korsan Soldier/MTS

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo