Serija „Anatomija zločina“: Nova serija iz produkcije koja nam je donela film i mini seriju „Zlatni dečko“

Podeli:

Stiže nova serija „Anatomija zločina“ iz produkcije koja nam je donela film i mini seriju „Zlatni dečko„.

Već tri godine priča se o novoj seriji „Anatomija zločina“ čija će radnja biti smeštena u šezdesete godine prošlog veka, u Jugoslaviju.

Međutim, čini se da će ova serija uskoro ugledati svetlost dana. Variety je razgovarao za hrvatskom produkcijom „Drugi plan“ na Sarajevo film festivalu i otkrio da se u njihovim daljim planovima za produkciju nalazi i pomenuta serija.

O čemu se radi u seriji „Anatomija zločina“?

Vuk Ršumović, koji priprema ovu seriju zajedno sa Anom Tomović, pre tri godine je za medije izjavio da će serija pratiti nepoznat svet, uzbudljiv i egzotičan. Pratićemo istragu ubistva u selu, a u fokusu je pozicija žene u zajednici koja je zatvorena i patrijahalna. 

Koproducent je hrvatska produkcija „Drugi plan“ koja stoji iza hrvatske uspešne serije „Novine“ koja je prodata Netflixu,a ove godine HBO Max je otkupio seriju „Šutnja“. 

Anatomija zločina
Vuk Ršumović

Kriminalisticki žanr i univerzalna tema o ženskoj emancipaciji, sa snažnom i kompleksnom junakinjom, uklapaju se u aktuelne svetske trendove i obecavaju da ce serija biti atraktivna i publici u svetu.

Produkcija ove serije povrena je produkciji „Fantastika film studio“ Ognjena Jankovića koja stoji iza rediteljskog debija Ognjena Jankovića, filma i mini serije „Zlatni dečko“.

Budući da je ovaj film, a i mini serija koja nam uskoro stiže na Superstar TV, osvojila publiku, ne sumnjamo u uspeh novog projekta iz već dokazane produkcije.

Nije poznato ko bi tumačio glavnu ulogu žene koja je optužena za ubistvo koje nije počinila, a kasting bi bio rađen po celom regionu. Vuk Ršumović iza sebe ima uspešne projekte poput filma „Ničije dete“ i projekta „Zlatni dečko“,koji uključuje film i mini seriju, za koji je scenario pisao sa Aleksom Ršumovićem. U oba filma glavnu ulogu igra Denis Murić.

Projekat je najavljivan kao serija „Fudbaler“, ali vrlo brzo je postao „Zlatni dečko koji je osvojio srpske bioskope.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Dragan Mujan/TMS/Kinopolis

Izvor: Variety/Kinopolis

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo