„Konstantinovo raskršće“: Otkrivamo sve o novoj seriji po romanu Dejana Stojiljkovića

Podeli:

Serija „Konstantinovo raskršće“ preti da bude najveći projekat „Firefly productions“ od njenog osnivanja.

Serija je mistična,natprirodna, horor istorijska drama koja će biti ekranizacija romana istog imena Dejana Stojiljkovića.

Planirano je da se snimi tri sezone od deset epizoda, odnosno ukupno 30 epizoda cele serije. Snimanje serije, kako nezvanično saznajemo, planirano je da počne na jesen odnosno do kraja godine.

Scenario za seriju su napisali Dejan Stojiljković, Nađa Petrović, Boban Jevtić i Đorđe Milosavljević. 

O čemu se radi u seriji „Konstantinovo raskršće“?

Fanatični oficir Šucštafela Hajnrih Kan je poslat u ratom opustošeni grad Niš da otkrije sveto blago legendarni cara Konstantina Velikog – mač za koji se kaže da poseduje nesagledive moći koje bi mogle da promene tok rata.

Konstantinovo raskršće

U isto vreme, tajanstveni agent britanske tajne obaveštajne službe, major Nemanja Lukić vraća se u Niš po specijalnom zadatku – da sazna šta Kan smera.

Stvari u gradu brzo dolaze do izražaja kada niz užasnih događaja uzdrma živote svih. Monstruozni ubica je na slobodi, kolje nemačke vojnike i lokalno stanovništvo.

Pod okriljem tame, čudno biće kao da se uzdiže iz niških tunela i pećina da pravi pustoš. Kako se igrači približavaju zveri, otkriva se pravi užas njene prirode.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Laguna/Printscreen 

Izvor: Kinopolis 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo