„Kumovi“: Nove epizode serije od ponedeljka na Novoj TV

Podeli:

Nove epizode serije „Kumovi“ od ponedeljka, 29. avgusta u 20:15, na Novoj TV!

Kada tajna bude otkrivena i istina zapreti svima, ko će ostati u Zaglavama?

Popularna dramska serija “Kumovi“ vraća se od ponedeljka na Novu TV. Macani, Gotovci, Akrapi, te ostali likovi uzbudljive serije koja je oduševila gledaoce, držali su nas u iščekivanju neko vreme, a poslednja epizoda pre pauze ostavila nas je s brojnim otvorenim pitanjima i situacijama.

U novim epizodama serije „Kumovi“

Zlatan (Konstantin Haag) je od Stipana (Milan Štrljić) saznao dugo čuvanu tajnu, da je njegov otac – Vinko Macan (Vedran Mlikota). Kako će Jadranka (Daria Lorenzi) reagovati kada sazna ovu duboko skrivanu tajnu, hoće li napustiti Vinka i sa ćerkama napustiti Zaglave, te može li Vinko zadržati Jadranku i spasiti svoj brak, tek ćemo videti.

I samom Zlatanu ova vest daje povoda da razmisli odlasku iz kraja, a u novim epizodama serije „Kumovi“ videćemo hoće li oprostiti Mirjani (Ecija Ojdanić) što mu je toliko dugo skrivala tajnu da je njegov otac celo vreme živeo blizu njega u Zaglavama i da je to ni više ni manje nego Vinko Macan.

Kumovi
Milan Štrljić kao Stipan Macan u seriji „Kumovi“

Videćemo uskoro i hoće li Zlatan pokušati sa sobom povesti i Luce (Ana Uršula Najev), kojoj je isto postalo teško pratiti Jankov turbulentni život i ne može preći preko nesrećne prevare sa njenom najboljom prijateljicom Vedranom (Jagoda Kumrić). Iako se Luce odbila pomiriti sa Jankom, deo nje još uvek misli na Janka.

Hoće li u novim epizodama slušati svoje srce i oprostiti Janku ili će ostati uz pouzdanog Zlatana koji već ima planove za njihovu budućnost, saznaćemo uskoro.

Dolazak ministra (Boris Svrtan) i njegove ćerke Valentine (Tena Nemet Brankov) postaje turbulentan za cele Zaglave. Njihovim dolaskom, dolaze i nove nevolje za Gotovce i Macane. Plan za izgradnju puta se nastavlja, a ministar je odlučan da iseli Macane i Gotovce iz njihovog doma, kako bi preko te zemlje prošao put. Ostaje da vidimo hoće li Janko ostati imun na Valentinina udvaranja, sada nakon što ga je Luce definitivno odlučila izbaciti iz života, pogotovo ako oseti da bi tako mogao da pomogne svojoj porodici.

Ministar nije samo opasnost za Gotovce i Macane, nego i za celo mesto. Zvoni (Stojan Matavulj) predstavlja svoj mutni plan koji stoji iza gradnje puta, koji bi mogao ugroziti celo mesto. O kakvom je planu reč, gledaoci će imati priliku da saznaju u novim epizodama.

Hoće li izbaciti Macane i Gotovce i hoće li spasiti svoja ognjišta; kako će Stipan Macan pomoći svojoj porodici jer je, sada kad kada im je najviše potreban, u zatvoru – samo su neka od pitanja čije odgovore kriju nove epizode zabavne serije.

Serija „Kumovi“ emitovace se od ponedeljka do četvrtka u 20:15 na programu Nove TV.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Nova TV

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo