„Kalkanski krugovi 2“: Otkrivamo kada počinje emitovanje (TREJLER)

Podeli:

Kalkanski krugovi 2“ uskoro stižu na kanal Superstar, a u novim epizodama vraćamo se starim junacima, ali dolaze neki novi junaci i priče ove mistične serije.

„Kalkanski krugovi 2“ prete da budu još uzbudljiviji

Druga sezona serije koja je oduševila publiku emitovaće se vikendom, od 1. aprila u 21:00 na kanalu Superstar.

Scenario druge sezone od 10 epizoda ove porodične drame prožete elementima misterije, potpisuje Đorđe Milosavljević, a režiju Milan Karadžić.

U nastavku nas čeka još više misterija i tajni. Druga sezona serije “Kalkanski krugovi” je i produkciono mnogo zahtevnija baš zbog mnoštva elemenata misterije, horora i atraktivnih akcionih scena. Novim epizodama “pečat” će dati stari bunar koji je i glavni izvor tajni i mistike – otkriva reditelj.

Screenshot 20230314 142833 YouTube
Ivana Zečević u novoj sezoni serije „Kalkanski krugovi 2“

U nastavku ostaju svi glavni junaci, Velibor i njegov sin Petar, Dejan i Miona, Vera i Ranko, Bora i Milanka, Džanda i Kića i još mnogi iz prve sezone, a priključuju se novi likovi koje će igrati Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Marija Vicković, Anja Pavićević, Ana Sakić, Vahidin Prelić…

– U novim epizodama biće i flešbekovi i to će biti možda i najteže za realizaciju jer se vraćamo u srednji vek, vreme gubavaca, Despota Stefana Lazarevića. Inače, najteže će biti uraditi specijalne efekte i animaciju, čega ima mnogo u seriji, pogotovo u scenama gde se te dve stvari kombinuju – ističe Karadžić.

Screenshot 20230314 142848 YouTube
Filip Hajduković u novoj sezoni serije „Kalkanski krugovi 2“

Na pitanje u kakvim su rodbinskim vezama su Dejan (Vojna Ćetković) i Svetlana (Nina Janković) i da li u novim epizodama razjasniti poreklo “Baba Gube”, scenarista Milosavljević odgovara:

– Dejan i Svetlana potomci su Vidosave Marković, koju su u Dolu znali kao “Baba Gubu”, osuđenu na život u okviru “kalkanskog kruga”. Njihovo poreklo je svojevrsna kletva, koja pritiska neke porodice iz Dola. Sa druge strane, to je i blagoslov, pošto su od Vidosave nasledili i neke vrline. Što se tiče Baba Gube, delimično će se u novim epizodama objasniti njeno poreklo. – rekao je Milosavljević.

U nastavku ćemo videti da je “Baba Guba” ustvari samo jedna od čuvarki Zabrana, čije poreklo seže dalje u prošlost.

To je deo mitološke slike oko Dola i Zabrana, koja se razvija paralelno sa pričom o porodici Matić.

Kalkanski krugovi 2
Dejan Cicmilović i Ivana Zečević u novoj sezoni serije „Kalkanski krugovi 2“

Milosavljević otkriva šta će se dešavati sa Mionom (Ivana Zečević) u nastavku, ali i da li će Vera (Nataša Ninković) odustati od Dejana.

– Cela priča “Kalkanskih krugova” je priča o Mioninom odrastanju i sazrevanju. Iako će preboleti Bojanovu smrt, moraće da se suoči sa mnogo drugih problema, od kojih je onaj glavni sukob sa ocem Dejanom. Što se tiče Vere, ona se trudi da odustane od Dejana, pošto ke svesna da joj ta veza nije donela ništa dobro. Opet, ona od Dejana ne može da odustane, dok god je Dejan u Dolu i njenoj blizini. A kao što ćete već videti, Dejan se vratio u Dol, da tu i ostane. – zaključuje scenarista.

Pogledajte trejler za novu sezonu:

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo