„Kalkanski krugovi 3“: Ovaj lik se vraća iz mrtvih u novoj sezoni?

Podeli:

Već mesec dana aktivno traje snimanje serije „Kalkanski krugovi 3“, treće i poslednje sezone popularne serije. Iako još uvek nema informacija o tome ko će se novi pridružiti ekipi serije, sa seta stižu novi zanimljivi podaci.

Ono što smo do sada saznali jeste da će i ove sezone serija imati dva reditelja, Milana Karadžića i Gorana Matića. Obojica će režirati po pet epizoda. To je bio slučaj i sa drugom sezonom, koja snimana prošlog leta a emitovana proteklog proleća.

Ono što je najzanimljivije je to da je sa seta osvanula fotografija na kojoj se nalazi glumac Lazar Đukić, koji je tumačio Petra u seriji tokom dve sezone, a u poslednjim nastavcima je ubijen. Sada, u zagrljaju sa glumicom Ivanom Zečević koja tumači lik Mione, glumac koji je ostvario fantastičnu ulogu vratio se „na mesto zločina“. Na slici izgleda bledo i modro, što nas dovodi do zaključka da će se on vratiti iz mrtvih?

Kakve su mogućnosti da se ovo desi u priči iz Zabrana u okolini Aranđelovca i sela Dol nije nam poznato, ali ostaje nam samo da pretpostavljamo. U seriji su se pojavljivali i likovi kao priviđenja, pa je možda i Petar na kratko posetio svog oca Velibora, ili svoju majku Magdalenu, novu čuvarku Zabrana.

Kalkanski krugovi 3
Na setu projekta „Kalkanski krugovi 3“

Kako se za sada najavljuje, nova sezona „Kalkanski krugovi 3“ od deset epizoda će stići na male ekrane već idućeg proleća, kao što je slučaj bio i sa prethodne dve sezone, samo što je između prve i druge postojala pauza od dve godine u emitovanju (isto toliko i od snimanja prve i druge sezone) jer se u međuvremenu pisao nastavak ove uzbudljive i originalne priče.

Emitovanje druge sezone, kažu i najavljuju, očekuje nas tokom predstojeće jeseni.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Firefly/Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo