„Kalkanski krugovi“: Počelo snimanje treće i poslednje sezone serije

Podeli:

Juče je počelo snimanje treće sezone serije „Kalkanski krugovi“. Otkrivamo koji glumci se vraćaju u novim epizodama.

Kao što je i najavljeno, snimaje treće sezone počelo je na leto, godinu dana kasnije nakon što je počelo snimanje druge sezone, što znači da ćemo ove nove epizode gledati na proleće sledeće godine.

Glumica Nela Mihailović otkrila je šta nas očekuje u trećoj sezoni, ali i nešto više o njenom liku.

– U drugoj sezoni moj lik je bio manje zastupljen, a sada se priča vraća na Maksu i Danicu. Treća sezona se mnogo više oslanja na prvu i na glavne porodice iz serije, a sa njom će se završiti cela priča. – rekla je glumica Nela Mihailović.

U novim epizodama serije „Kalkanski krugovi“ gledaćemo i glumca Filipa Hajdukovića koji u seriji tumači lik njihovog sina Stefana. Stefan je u drugoj sezoni ima kompleksan odnos sa Mionom, koju će i u trećoj sezoni tumačiti glumica Ivana Zečević. Kako će se njihova priča završiti u ovoj finalnoj sezoni prema rečima scenariste Đorđa Milosavljevića, ostaje da vidimo.

Tu su i likovi koje tumače Milica Burazer, Dragan Dragi Petrović, Bojana Stojković, Nina Nešković i drugi. Podsetimo, Dragan i Milica su se pridružili ekipi serije u prošloj sezoni, kako pop i popadija. 

Njih ćemo ponovo gledatu, a ne sumnjivo će novih likova biti i u trećoj sezoni, ali to produkcija trenutno drži u tajnosti. 

U drugoj sezoni ta pojačanja su bila Vahidin Prelić, Marija Vicković, Ana Sakić, Aleksandra Pljeskonić, Nikola Šurbanović i mnogi drugi. Neki od njih se, zbog raspleta druge sezone, neće vratiti svojim ulogama.

Nina Janković se u drugoj sezoni nije pojavljivala mnogo, verovatno jer je počela uporedo da snima i seriju „Vreme smrti“ gde tumači jedan od glavnih likova, odnosno Olgu Katić.

Postoje nezvanične informacije da će se njoj dati više prostora u trećoj sezoni serije „Kalkanski krugovi“, a to ostavlja i da li će se Dragan, koga tumači Igor Đorđević vratiti u poslednjoj sezoni a do sada se pojavio u jednoj epizodi od svake sezone. Budući da treća sezona donosi kompletan rasplet priče, verujemo da su i njihovi likovi deo tog raspleta.

Ostaje da vidimo i kako će se razvijati odnos Dejana i Mione nakon događaja sa kraja prethodne sezone koja se emitovala tokom proleća ove godine na Superstaru, a u jednom trenutku od jeseni se očekuje i emitovanje na Prvom programu Radio televizije Srbije, odnosno RTS. Budući da je Vojin Ćetković glavni lik cele priče, on će ga tumačiti i do kraja, iako glumac ima i druge obaveze na setu treće sezone serije „Tajne vinove loze“ koja se snima već neko vreme.

kalkanskikrugovikzn280320230070
Scenarista i reditelji druge sezone serije „Kalkanski krugovi“

Još je nepoznato da li će Milan Karadžić imati pomoć u režiji treće sezone serije „Kalkanski krugovi“, budući da mu je tokom druge sezone pomogao Gordan Matić koji je režirao pet od deset epizoda serije.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Firefly/Antonia Ahel/ATA images

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo