TV PREMIJERA: Film „Živ čovek“ Olega Novkovića stiže na male ekrane, a evo i gde

Podeli:

TV premijera filma „Živ čovek“ Olega Novkovića će se emitovati na ovom kanalu.

Radnja filma „Živ čovek“

„Živ čovek“ je melanholična komedija o čoveku koji nakon velikih razočarenja u svoje najbliže pokušava da vrati slobodu. Šta je sloboda i kada je čovek živ?

Zaplet filma prati sudbinu beogradskog rokera i nekadašnjeg člana benda „Sinovi“ Igora Đelića-Đelu, koji živi sa ženom Sunčicom, sa kojom ima dosta problema, ali i mnogo zajednički provedenih godina.

Živ čovek

U haosu svakodnevnice, usled jednog ženinog uznemirujućeg priznanja i novosti koje mu priređuje ćerka tinejdžerka, on shvata da želi da promeni svoj život i odlučuje da počne sve ispočetka, a možda i da pokuša da ispravi neke greške iz prošlosti. Međutim, nižu se nepredviđeni događaji koji ga odvode u drugom pravcu.

Ovo je emotivna priča o životu koji živimo i životu koji smo želeli da živimo, o posledicama grešaka koje svaki život sa sobom nosi, priča o slobodi, ljubavi, porodici i spokoju.

Televizijska premijera filma možete pogledati u subotu, 10. septembra u 21:00 na Prvom programu RTS.

Uloge tumače: Nikola Đuričko, Nada Šargin, Bojan Žirović, Marta Bjelica, Jana Bjelica, Filip Hajduković, Tanja Bošković i mnogi drugi.

Film je režirao Oleg Novković, a scenario napisala Milena Marković, tandem koji stoji iza serije „Močvara“, te mnogobrojna filmova.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo