„Kalkanski krugovi“- ekskluzivno otkrivamo: Počelo snimanje druge sezone serije, ovi glumci su pojačanje

Podeli:

Serija „Kalkanski krugovi“ oduševila je publiku sa svojom prvom sezonom, a sada je došlo vreme da počne snimanje druge sezone.

„Kalkanski krugovi“ se nastavljaju

Danas je u šarolikim predelima Šumadije započeto snimanje druge sezone serije „Kalkanski krugovi“, a već u samom startu snimanja nove sezone mi vam otkrivamo koga ćemo gledati u novim epizodama. 

Za sada možemo da vam otkrijemo da nas u novoj sezoni očekuje puno glumica, pa ćemo tako gledati Mariju Vicković u ulozi Sonje. Interesantno je da glumica promenila imidž radi ove uloge, pa je tako vidno primetno da je promenila boju kose kako bi što bolje odigrala svoj lik u „Kalkanskim krugovima“. 

Da glumica Marija Vicković nije jedino pojačanje u novoj sezoni, svedoči i to da se su na šestu danas našle glumice Ana Sakić i Anja Pavićević, koju smo nedavno imali prilike da gledamo u drugoj sezoni serije „Močvara“.

Kalkanski krugovi 2

Nova sezona serija mogla bi da se nađe pred malim ekranima u prvom delu sledeće godine, ali ostaje još da vidimo koje će biti zvanične i nove informacije, kako se snimanje bude privodilo kraju.

Nadamo se da će nam nova sezona doneti uzbudljive zaplete i još novih likova poput Sonje, koju tumači Marija Vicković, koji će osvežiti radnju i opravdati uspeh ove serije. 

Serija će se emitovati na kanalima Superstar i RTS 1. Produkciju potpisuju Firefly i Telekom Srbija. Autor ove serije je Đorđe Milosavljević, jedan od najproduktivnijih scenarista prethodnih godina koji je napisao zajedno sa kolegama i scenario za drugu sezonu serije „Tajkun“, koja se trenutno snima. 

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor : Kinopolis 

Foto : Firefly productions 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo