KALKANSKI KRUGOVI 2: Šta nas sve očekuje? Baba Guba je samo jedna od misterija Zabrana!

Podeli:

KALKANSKI KRUGOVI 2: Šta nas sve očekuje? Baba Guba je samo jedna od misterija Zabrana!

Na radost mnogih fanova nastavilo se snimanje serije “Kalkanski krugovi”. Scenario druge sezone od 10 epizoda ove porodične drame prožete elementima misterije, potpisuje Đorđe Milosavljević, a režiju Milan Karadžić.

Šta nam donose „Kalkanski krugovi 2“?

U nastavku nas čeka još više misterija i tajni. Druga sezona serije “Kalkanski krugovi” je i produkciono mnogo zahtevnija baš zbog mnoštva elemenata misterije, horora i atraktivnih akcionih scena. Novim epizodama “pečat” će dati stari bunar koji je i glavni izvor tajni i mistike – otkriva reditelj.

U nastavku „Kalkanski krugovi 2“ ostaju svi glavni junaci, Velibor i njegov sin Petar, Dejan i Miona, Vera i Ranko, Bora i Milanka, Džanda i Kića i još mnogi iz prve sezone, a priključuju se novi likovi koje će igrati Nebojša Dugalić, Ljiljana Stjepanović, Paulina Manov, Marija Vicković, Anja Pavićević, Ana Sakić, Vahidin Prelić i mnogi drugi.

– U novim epizodama biće i flešbekovi i to će biti možda i najteže za realizaciju jer se vraćamo u srednji vek, vreme gubavaca, Despota Stefana Lazarevića. Inače, najteže će biti uraditi specijalne efekte i animaciju, čega ima mnogo u seriji, pogotovo u scenama gde se te dve stvari kombinuju – istakao je reditelj Milan Karadžić, kojem će iza kamere asistirati mladi reditelj Luka Mihailović.

Na pitanje u kakvim su rodbinskim vezama su Dejan (Vojna Ćetković) i Svetlana (Nina Janković) i da li u novim epizodama „Kalkanski krugovi 2“ razjasniti poreklo “Baba Gube”, scenarista Đorđe Milosavljević odgovara:

– Dejan i Svetlana potomci su Vidosave Marković, koju su u Dolu znali kao “Baba Gubu”, osuđenu na život u okviru “kalkanskog kruga”. Njihovo poreklo je svojevrsna kletva, koja pritiska neke porodice iz Dola. Sa druge strane, to je i blagoslov, pošto su od Vidosave nasledili i neke vrline. Što se tiče Baba Gube, delimično će se u novim epizodama objasniti njeno poreklo. – istakao je Milosavljević i dodaje:

– U nastavku ćemo videti da je “Baba Guba” ustvari samo jedna od čuvarki Zabrana, čije poreklo seže dalje u prošlost. To je deo mitološke slike oko Dola i Zabrana, koja se razvija paralelno sa pričom o porodici Matić. – zaključuje scenarista.

Kalkanski krugovi 2
„Kalkanski krugovi 2“

Đorđe Milosavljević otkriva šta će se dešavati sa Mionom (Ivana Zečević) u nastavku, ali i da li će Vera (Nataša Ninković) odustati od Dejana.

– Cela priča “Kalkanskih krugova” je priča o Mioninom odrastanju i sazrevanju. Iako će preboleti Bojanovu smrt, moraće da se suoči sa mnogo drugih problema, od kojih je onaj glavni sukob sa ocem Dejanom. Što se tiče Vere, ona se trudi da odustane od Dejana, pošto ke svesna da joj ta veza nije donela ništa dobro.

Opet, ona od Dejana ne može da odustane, dok god je Dejan u Dolu i njenoj blizini. A kao što ćete već videti, Dejan se vratio u Dol, da tu i ostane. – rekao je scenarista.

Druga sezona serije “Kalkanski krugovi 2” snimaće se do sredine oktobra, a kako je izjavio reditelj serije Milana Karadžić već se razmišlja o trećem nastavku ove popularne serije.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo