„Od jutra do sutra“: Otkrivamo ko je DAMJAN? Evo šta vas očekuje u novoj seriji (SPOJLER)

Podeli:

Evo šta vas očekuje u novoj seriji „Od jutra do sutra„. Otkrivamo ko je Damjan?

Molimo vas da ukoliko ne želite da znate više o zapletu same serije, odnosno da ne otkrijete radnju, molimo vas da ovde odmah izađete iz teksta, inače na svoju odgovornost ćete sebi spojlovati ono što nas očekuje narednih nedelja.

Šta nas očekuje u telenoveli „Od jutra do sutra“?

U prvim epizodama, Marko Todorović, uspešni voditelj, prema originalnoj telenoveli, pada u komu. Potom, direktor televizije Voja Ajkula će angažovati anonimnog glumca Damjana da glumi da je on Marko, ne samo pred kamerama televizije već i u privatnom životu. Tako će, Damjan brzo saznati za farsu, te da su Srna i Marko rastavljeni već nekoliko godina, da ona ima ljubavnika Dejana kojeg želi da sakrije od očiju javnosti, te da je Marko u vezi sa ćerkom direktora televizije Barbarom.

Od jutra do sutra

Ubrzo, Damjan se zaljubljuje u Srnu. Damjan će pokušavati da sa njom uđe u emotivnu vezu. Ali Srna ga odbija zbog ranije neprijatne veze sa Markom. Ono što niko ne zna, osim Anđelke, jeste da je Voja upravo odgurnuo Marka koji je lupio glavom i završio u komi. Marko je rekao Voji da sprema transfer na suparničku televiziju Top TV, koju vodi njegova bivša supruga Nina. Ubrzo, Voja slučajno umalo udari Damjana automobilom.

Voja uz Anđelkinu pomoć saznaje da Damjan zapravo Markov brat blizanac i da su razdvojeni na rođenju. Zbog tog saznanja, Damjan će uraditi sve da održi popularnost i karijeru svog brata, te da promeni lošu sliku o njemu koju imaju ljudi na televiziji.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo