„Od jutra do sutra „: Marko i Srna su savršen par ispred kamera, a ovo rade iza kulisa!

Podeli:

Marko i Srna u seriji „Od jutra do sutra“ su savršen par ispred kamera, a ovo rade iza kulisa.

Marko i Srna, voditeljski i bračni par koji ćemo upoznati 12. septembra od 21:00 na Prvoj televiziji, intrigira sve oko sebe.

„Od jutra do sutra“ glume ispred kamera

Dok ispred kamera glume savršen bračni par koji se lako nosi sa zajedničkim poslovnim i privatnim životom, iza kulisa to i ne izgleda baš tako.

Dok Srna, koju tumači mlada glumica Ivana Dudić, ispred kamera sa osmehom od uha do uha govori da je privilegija biti gospođa Todorović, ima ljubavnu aferu sa kolegom Dejanom, TV reporterom televizijske kuće u kojoj radi kog tumači mladi glumac Rade Maričić.

Od jutra do sutra
Srna i Dejan u seriji „Od jutra do sutra“

Mlad i darovit reporter Dejan nevešto pokušava da sakrije tajnu koju krije. Zaposlen je na VeTV, a jedan je od nekolicine ljudi koji zna pravu istinu o Srninom i Markovom odnosu.

Ni Marko nije nevin u celoj priči, ili se barem tako čini. Marko pred kamerama izjavljuje da je privilegija imati Srnu za ženu i naziva je „ljubavi“ dok iza kulisa stvari stoje na klimavim nogama.

On, naizgled, takođe vara Srnu ali sa ćerkom medijskog mogula Voje Ajkule, Barbarom, koju tumači mlada glumica Isidora Vlček kojoj je ovo prva veća uloga na malim ekranima.

Od jutra do sutra
Barbara i Marko u seriji „Od jutra do sutra“

Šta nas sve očekuje od bračnog para Todorović, videćemo svake večeri od 12. septembra na programu Prve televizije.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo