„Popadija“: Evo kada na male ekrane stiže serija po uzoru na popularne strane serije

Podeli:

Evo kada na male ekrane stiže serija „Popadija“ po uzoru na popularne strane serije.

Konačno je otkriveno od kada ćemo gledati seriju, koja nastaje u „This and that“ produkciji, na televiziji Prva! Seriju „Popadija“ gledaćemo od petka, 18. novembra u terminu od 22:00.

Stiže „Popadija“ po uzoru na ove serije!

Ova serija spoj je tradicionalnog i modernog, a glavne uloge u njoj tumače glumci Nina Seničar i Dejan Bućin. Novi projekat rađen je u stilu dobro poznatih stranih serija „Modern family“ i „Fleabag“.

Desa (Nina Seničar) i Milan (Dejan Bućin) upoznali su se tokom Milanovih studija teologije u Beogradu. Njihova veza je veoma brzo dovela i do braka, nakon čega je Milan postao pop sa parohijom u jednom malom selu. Desi se ideja da Njujork i Los Anđeles, gde je bila model, zameni za selo nimalo ne dopada, ali ipak sa suprugom stiže u parohiju. Pop i popadija zainteresovaće seljane, posebno suprugu bivšeg sveštenika koji je zbog bolesti poslat u penziju. Serija prati odnose novih i starih stanovnika i njihove dogodovštine. Spoj je modernog i tradicionalnog, ispunjena duhovitošću i specifičnim karatkterima.

Popadija
Nina Seničar i Dejan Bućin u seriji „Popadija“

U 15 epizoda gledaćemo avanture jedne moderne mlade žene koja se sa mužem parohom doseljava na selo gde je pojednini meštani ne vole, ali joj se se svi dive.

Uz Ninu Seničar i Dejana Bućina gledaćemo i Goricu Popović, Zinaidu Dedakin, Aleksandra Dimitrijevića, Radomira Nikolića, Suzanu Lukić, Nikolu Trišića i Nikolu Milenkovića, kao i epizodne uloge u kojima će se pojaviti Danica Maksimović, Gordan Kičić, Denis Murić i mnogi drugi.

Seriju “Popadija” osmislio je kreatorski tim Zoran Lisinac (reditelj i scenarista hit filma i serije “Toma”) i Jelena Volf Lisinac (“Ubice mog oca”, “Koreni”). U timu scenarista su Maja Pelević (“Jutro će promeniti sve”), zatim Olga Dimitrijević, Marija Cvetković i Dunja Petrović, kao i “Kruševac Geto” duo Nikola Trišić i Nikola Milenković.

Režiju serije potpisuje Slobodanka Radun (“Grupa”), dok je producent serije Marko Lekić.

Zapratite nas i na Instagramu: @kinopolis.rs

Foto: Aleksa Borković/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo