Otkrivamo kada počinje snimanje druge sezone popularne serije „Popadija“

Podeli:

Serija „Popadija“ počela je sa emitovanjem krajem novembra prošle godine i na našim malim ekranima donela potpuno novi stil komedije koji nije praktikovan ni u jednom projektu.

Priča smeštena u kruševačku parohiju oduševila je publiku, a branša je kvalitet ove serije potvrdila sa dve nominacije na 29. Sarajevo film festivalu koji se ove godine održava od 11. do 13. avgusta. Nominovani su za nagrade „Srce Sarajeva“ za televizijske setije u kategoriji „komedija godine“ i „najbolja glavnu žensku ulogu u komediji“, za koju je nominovana naša proslavljena glumica Gorica Popović koja igra staru popadiju u seriji „Popadija“.

U susret svečanosti u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, koautor serije „Popadija“ Zoran Lisinac i producent Marko Lekić obradovali su gledaoce informacijama da će se nova sezona snimati, a da snimanje počinje za sedam dana, tačno 28. juna na veliki praznik Vidovdan. Ono što su mogli da otkriju o novoj sezoni je da će biti mnogo više likova, da će već postavljeni likovi moći da se razvijaju kroz nove epizode i da se menjaju. Ovo sve će omogućiti i veći odnosno čak duplirani broj epizoda u drugoj sezoni, pa ćemo tako uživati u čak trideset novih epizoda. Datum početka emitovanja nove sezone nije obelodanjen još uvek, ali verujemo da će uskoro stići i ta informacija.

Popadija
Zoran Lisinac i glumci iz serije

Ono za šta se zalažu je i veliki broj kameo uloga, gde određeni glumci tumače ulogu ulogu u jednoj epizodi i zatim odu iz serije. Ekipa serije već je navodila svoje uzore u američkim komedijama „Flebag“ i „Modern family“, a opšte je poznato da u američke serije imaju dosta glumaca po epizodi (kameo ili epizoda) i glavnu glumačku ekipu ili sve popularnije „kast“. Ovo na neki način i olakšava posao scenaristima, budući da uvode novi lik u priču ali ne moraju da ga drže tokom svih epizoda uključenog, nego po potrebi. I u tome se razlikuje serija „Popadija“ od svih drugih, a to je samo jedna od prednosti ovog ostvarenja.

Producent serije nije mogao da govori o imenima koja će se naći u novoj sezoni. Glavne uloge tumačili su Nina Seničar i Dejan Bućin, u ulogama popadije i popa. Ostanite uz nas i saznajte prvi sve novosti.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo