Snima se novi bh. sitkom „Na rubu pameti“: Glumica Marija Vicković ima jednu od uloga

Podeli:

Glumica Marija Vicković uputila se za Bosnu i Hercegovinu, gde u Sarajevo snima novu humorističku seriju „Na rubu pameti“, koju ćemo najverovatnije gledati ove jeseni na platformi MY TV na Moja TV, BH Telecoma.

Snimanje ovog bh. sitkoma počelo je u februaru, kada je snimljeno 8 od ukupno 24 epizoda, koliko ima prva sezona serije.

Na sebi svojstven i humorističan način reditelj Elmir Jukić nas upoznaje sa tri sasvim uobičajene porodice čiji životi se isprepliću nakon nenadanog događaja, koji će promeniti njihov dotadašnji mirni porodični život.

„Na rubu pameti“ je jedan od scenarija koji je odabran putem javnog poziva za prijavu scenarija igranih serija i čije se snimanje realizuje putem platforme BH Content Lab kompanije BH Telecom.

Scenarista i autor je Adnan Kapetanović, dok glumačku podelu čine Admir Glamočak u ulozi dede Mahe Dilbera, Aleksandar Seksan, Isa Seksan, Dragan Marinković Maca u ulozi Pipe Mostarca i mnogi drugi.

Ovo je samo jedna od nekoliko serija koje će se naći na gore pomenutoj platformi, a produkciju ovog sitkoma potpisuje i FIST produkcija, poznata bh. produkcija koja je poznata po proizvodnji humorističkih serija.

Izvor: Kinopolis/Klix

Foto: I.L./Klix

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo