Producent Uglješa Jokić otkupio je licencu ove francuske serije, a evo gde će se ona emitovati

Podeli:

Producent Uglješa Jokić, koji stoji iza filma „Zlatni dečko“, otkupio je licencu ove francuske serije, a evo gde će se ona emitovati.

Producent sprema novi projekat, a planira da u njima okupi zvezde iz celog regiona, od Miloša Bikovića do Severine.

Producent je najavio svoj novi projekat

Naime on je kupio francusku seriju „Call my agent!“, koja se emitovala pet sezona na kanalu „France 2“ a potom je postala dostupna i na Netflixu. U pitanju je dramedija čija se radnja dešava u kasting agenciji koja zastupa glumce. Glumci glume sami sebe u svakoj epizodi, a neka od imena koja su se pojavila u originalu su Monika Beluči i Žan Reno. 

Kako je naglasio producent Uglješa Jokić, „Prva televizija je ušla s naše strane“, a trenutno su u pregovorima da to zatvore i da naprave regionalni šou program. Kasting za agente poznatih glumačkih zvezdi tek će se sprovesti, dok bi producent Uglješa Jokić voleo da u seriji zaigraju Miloš Biković, Sloboda Mićalović, Petar Strugar, pevačica Severina.

Na male ekrane stiže i mini serija „Zlatni dečko“. Serija će se emitovati od 3. septembra, vikendom u 21:00 na kanalu Superstar.

Mladi, razuzdani fudbaler Denis Marković je vanserijski talenat, ali ima ozbiljne probleme sa ponašanjem i zbog toga dobija kartu u jednom smeru za Beograd iz evropskog prvoligaša. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer ČAKI na sve moguće načine pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije ne uspeva u tome. Za to vreme Denis polako zaboravlja na fudbal i provodi dane u opijanju i drogiranju.

Kad se slamarica potrošila, Čaki upada u finansijske probleme zbog kockanja i primoran je da “prebije” svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju svojim menadžerskim pravima na Denisa, čime izdaje Denisovo poverenje.

Soni i Džoni zatiču Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju, potpuno van forme. Pokušavaju da ga dovedu u red, ali Denis odbija bilo kakvu saradnju i spreman je na sve kako bi povratio svoju slobodu. U trenutku kada Soni i Džoni gube ideju kako da ukrote Denisa, iz zatvora izlazi njihov stari drugar Maki, koji je poznat po svom temperamentu i nezgodnom karakteru.

Producent

Preko noći, Maki postaje Denisov čuvar i stalni pratilac i njih dvojica ulaze u otvorenu borbu. Međutim, malo po malo, Maki uspeva svojim netradicionalnim metodama da ukroti Denisa koji polako počinje da se vraća u formu, a on i Maki postaju sve bliži.

Makijev pristup je urodio plodom, jer posle višemesečnog “posta” Denis dobija angažman u srpskom prvoligašu. Denis koristi svoju drugu šansu i zbog svoje spektakularne igre se vraća u centar medijske pažnje. Sve deluje savršeno.

Novi problem se javlja kad Denis zapada za oko iskaljenom menadžeru Omeru, koji ne preza ni od čega da dodje do onoga što želi.

Uloge tumače: Denis Murić, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Andrija Kuzmanović, Alisa Radaković, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić i drugi.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Presse-Citron/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo