„Zlatni dečko“: Nije RTS! Evo na kojoj televiziji će se emitovati mini serija nakon Superstar TV

Podeli:

Zlatni dečko„: ŠOK! Evo na kojoj televiziji će se emitovati mini serija nakon Superstar TV.

Poslednjih nekoliko meseci od premijere filma u bioskopima do TV premijere, „dribla“ se sa televizijom koja će emitovati mini seriju „Zlatni dečko“. Na početku je to bila Prva televizija, potom je uoči TV premijere otkriveno da će se mini serija emitovati na RTS.

Gde će se emitovati mini serija „Zlatni dečko“ nakon Superstar TV?

Kako ekskluzivno saznajemo, RTS nema potpisane ugovore da emituje mini seriju „Zlatni dečko“, a u najavi nove televizijske sezone Prve televizije, stoji i ova serija koja će se naći ove jeseni u sklopu jesenje programske šeme.

Čini se da je sada jasno da se serija neće emitovati na Prvom programu Radio-televizije Srbije, a kakve će to efekte imati po njenu gledanost i popularnost, budući da PRVA nema adekvatan termin za ovu seriju, ostaje nam da vidimo u mesecima jeseni koji dolaze.

Za to vreme, mini seriju „Zlatni dečko“ već možete gledati ekskluzivno i premijerno pre svih na kablovskom kanalu Superstar TV.

Film Zlatni decko1 e1661542220136

Serija će se emitovati od 3. septembra, vikendom u 21:00 na kanalu Superstar.

Mladi, razuzdani fudbaler Denis Marković je vanserijski talenat, ali ima ozbiljne probleme sa ponašanjem i zbog toga dobija kartu u jednom smeru za Beograd iz evropskog prvoligaša. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer ČAKI na sve moguće načine pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije ne uspeva u tome. Za to vreme Denis polako zaboravlja na fudbal i provodi dane u opijanju i drogiranju.

Kad se slamarica potrošila, Čaki upada u finansijske probleme zbog kockanja i primoran je da “prebije” svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju svojim menadžerskim pravima na Denisa, čime izdaje Denisovo poverenje.

Soni i Džoni zatiču Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju, potpuno van forme. Pokušavaju da ga dovedu u red, ali Denis odbija bilo kakvu saradnju i spreman je na sve kako bi povratio svoju slobodu. U trenutku kada Soni i Džoni gube ideju kako da ukrote Denisa, iz zatvora izlazi njihov stari drugar Maki, koji je poznat po svom temperamentu i nezgodnom karakteru.

Preko noći, Maki postaje Denisov čuvar i stalni pratilac i njih dvojica ulaze u otvorenu borbu. Međutim, malo po malo, Maki uspeva svojim netradicionalnim metodama da ukroti Denisa koji polako počinje da se vraća u formu, a on i Maki postaju sve bliži.

Makijev pristup je urodio plodom, jer posle višemesečnog “posta” Denis dobija angažman u srpskom prvoligašu. Denis koristi svoju drugu šansu i zbog svoje spektakularne igre se vraća u centar medijske pažnje. Sve deluje savršeno.

Novi problem se javlja kad Denis zapada za oko iskaljenom menadžeru Omeru, koji ne preza ni od čega da dodje do onoga što želi.

Uloge tumače: Denis Murić, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Andrija Kuzmanović, Alisa Radaković, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić i drugi.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo