Ekskluzivno otkrivamo: Stiže serija „Volja sinovljeva“ na Superstar TV

Podeli:

„Volja sinovljeva“ je filmski projekat koji je rađen pre nekoliko godina, ali nikada zapravo nije završen. Međutim, čini se da je kompanija Telekom Srbija prepoznala ovaj ambiciozan projekat i odlučila da napravi seriju.

Volja sinovljeva

Kako ekskluzivno saznajemo, serija će brojati osam epizoda, a u glumačkoj postavi su Slavko Labović, Petar Benčina, Radoje Čupić, Svetozar Cvetković, Džek Dimić, Marta Bjelica, Žarko Laušević, Sergej Trifunović i Igor Benčina. 

Reditelj serije je Nemanja Ćeranić, koji je režirao film „Lihvar“, a scenario potpisuje Strahinja Madžarević, scenarista hit serije „Crna svadba“.

O čemu se radi u seriji?

Radnja se odvija u bliskoj, post-apokaliptičkoj budućnosti, gde mala zajednica živi povučenim životom na farmi: obrađuju zemlju I plaćaju gradske poreze. Kada grad zatraži veći deo prinosa, a vođa zajednice Aberdar odbija da plati, banda ubija jednog od članova, Boška, Aberdarovog najboljeg prijatelja. Aberdarov sin, Jovan, izabran je da osveti smrt njihovog palog brata.

Volja sinovljeva

„Volja sinovljeva“ je ciklus epskih pesama postavljenih u postapokaliptičnu budućnost. To je priča o dobru i zlu od iskona do danas. 

Gde će se emitovati serija?

Ova distopijska i socijalna porodična saga na male ekrane stiže sledeće godine, kako ekskluzivno saznajemo, i to na Telekomov kanal Superstar

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo